pátek 17. června 2011

boyfriend

- už jste někdy ladili outfit(bože neznáte nějaký lepší výraz?) od barvy nehtů? // - Have you ever tuned outfit (God do not know any better word?) from the color of nails?
 Boyfriend styl jsem chtěla vyzkoušet už dávno. Chybělo mi k tomu hlavně pěkné sako. Dlouho jsem toužila po nějakém pěkném, lehkém a světlém. Slevy v Háemku vyslyšely mou touhu a přihrály mi do cesty toto růžové...koupila jsem si větší, protože jsem ho chtěla.
-----------------
Boyfriend style I wanted to try out long time ago. I missed especially nice blazer. I desired for some nice, light and bright. Discounts in HM heed my desire and I found this pink ... I bought larger because I wanted him.

 
 Aby byl boyfriend styl úplně dokonalý, potřebovala bych k tomu i volnější džíny. Avšak siluetě by to příliš nesvědčilo. Když volnější sako, tak upnuté džíny. Ale co není, může být. Někdy to zkusím i s volnějšími džíny...uvidíme, uvidíme...(jakže jsem to minule komentovala ty předsudky?:)
--------------------------
the boyfriend perfectstyle  , I need to wear even looser jeans. However, the silhouette would indicate not too. When the loose jacket, wear tight jeans. But what is not, it can be. Sometimes I'll try it with looser jeans ... I'll, we'll see ... (as I commented last time that these prejudices?:)
 Jak už jsem se zmínila na začátku. Nejdřív jsem si nalakovala nehty a pak dál ladila. Ještěže se ke mě po dlouhých letech dostalo zpátky moje vosí triko...
------------------
As I mentioned at the beginning. At first I painted fingernails, and then further tuned. Thank goodness to me after many years came back to me this wasp shirt ...
se náhodou vůbec nemračim(dobře tak možná trochu), půl hodiny jsme sháněli restauraci, kde bych si vybrala něco šetrného pro můj trávící systém...chytli jsme se až ve čtvrté(ve třetí nám vyžrali poslední rajskou před nosem, wrr!)

Dnes žádné dlouhé proslovy. 
Po dlouhé době opět v práci(jupí a je pátek!) Stále se ještě necítím ve své kůži a na focení se to trochu odrazilo, proto žádná extra kreativita, ani zrcadlovku jsme dnes neměli.
Běžte omrknout slevy, já se chystám na krátký shopping walk(muhuehe)odpoledne.
hezký pátek a víkend přeji vám a děkuji za stálou přízeň! Tu teď potřebuji ze všeho nejvíc:)
-----------------
No long today...
After a long time back at work (and it´s Friday!) I still do not feel good and on shooting is a little reflected, so no extra creativity... Go check discounts, I'm going shopping for a short walk (muhuehe) afternoon. nice Friday and weekend, I wish you and thank you for your continued patronage! That now needs most:)
foto:hurry// earings/jeleni sperky, glasses,shoes,blazer,belt/HM,jeans,top/veromoda,bag/NY

11 komentářů:

  1. Sáčko pěkný, sluší, asi si takové taky jednou pořídím ;-) A zajímavá taška, hlavně ta barvička, mám takový dojem, že jí nebo jinou hodně podobnou (různé barvy) vídám nějak často na netu, není to nějaký poslední hit? A kolik jsi za ní dala? Janča

    OdpovědětVymazat
  2. Sekne ti to! Ta kabelka je úžásná, hlavně ta barvička! :)

    OdpovědětVymazat
  3. anonymní: tahle taška je určitě letošním trendem. Tohle je bohužel jen napodobenina tašky od The Cambridge Satchel Company, ale myslím, že poměrně zdařilá a navíc je mnohem menší, což mi vyhovuje- ta origo je docela velká. Poprvé jsem jí viděla u FashionSquad a na blogu Wheredidugetthat. Moje stála okolo pětiset.

    OdpovědětVymazat
  4. Sako je úžasný, doufám,že se brzo do Háemka dostanu taky, též bych potřebovala sako a taky se mi hrozně líbí ta kabelka, to je fakt super!

    OdpovědětVymazat
  5. všem moc děkuji za komentáře! jste úžasné!

    OdpovědětVymazat
  6. Taky bych hrozně chtěla používat jiné slovo než outfit..

    OdpovědětVymazat
  7. jak bych to mohl okomentovat ?
    ikdyby jsi na sebe narvala rezavej sud a byla by jsi cela od blata, dotrhana - stale by ti to sluselo...
    Jen co mi na tobe a i na ostatnich zenach vadi... ty cigarety.
    Svata

    OdpovědětVymazat
  8. Luci: viď
    anonymní: hmmm, děkuji za poklonu, ten sud zvážím!

    OdpovědětVymazat