pondělí 27. června 2011

Finally me!

- kombinuji romantickou sukni s teniskami a baví mě to! // - I love mix of romantic skirt with sneakers!

 Tahle sukně si o tuhle kombinaci říká už dlouho. // This skirt wants this combination for a long time.
 Dnes jsme vyrazili fotit do poloprázdných ulic hned z rána(čištění ulic), abychom se vyhnuli ostrému slunci a vedru v poledne. A udělali jsme dobře. S Quesadillou v břiše by se mi pózovat nechtělo...
 Today we went to shoot to the half-empty streets in the morning (cleaning of streets) to avoid bright sunlight and heat at noon. And we were right. With the quesadilla in my stomach I would not want to pose ...
 To bylo tak. Tuhle sukni jsem si kupovala již dávno a náhodou jsem měla na sobě conversky. Hned v první chvíli mi blesklo hlavou- hele to ale není špatná kombinace! A kamarád mi řekl, že teda ne, že tu sukni můžu nosit jen s holčičíma botičkama. Dnes už jsem o pár let moudřejší a tak si nosím co chci já a ne co by chtělo moje okolí. A tak si plním sny a začínám konečně nosit to, co jsem vždycky chtěla zkusit. 
Konečně jsem to já! 
Máte nějakou podobnou zkušenost i vy?
-------------------------
It was so. This skirt I bought long time ago, I accidentally wore convers sneakers. In the very first moment dawned on me, hey, this is not a bad combination! A friend told me not thus, that the skirt can be worn only with girly shoes. Today I have a few years wiser, and so I wear what I want and not what would like my neighborhood. And so I follow my dreams and starting to finally wear what I always wanted to try. 
Finally, it's me! 
Do you have any similar experience you?

foto:hurry// sneakers/??,skirt/old one Promod,top,glasses/HM,handbag/Fox,necklace/??

9 komentářů:

  1. Nádhera. :) Sluší, sluší a líbí, líbí :)

    OdpovědětVymazat
  2. Sukně je opravdu pěkná ;-) V tomhle vedru bych si k ní vzala radši nějaké sandále, i když k některým sukním taky ráda nosím tenisky. A povedené fotky, ale to máš snad vždy :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ta sukně je vážně bomba a moc se mi to líbí!! K tomu o čem píšeš... Je fajn změnit prostředí, lidi...Když Tě lidi neznají a nemají tě ještě zaškatulkovanou, můžeš si obléct víceméně cokoliv :-D Pet.

    OdpovědětVymazat
  4. jo to je dobra kombinace, ta sukynka je uzasna
    http://sienastyle.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  5. eli: taky taky, ale změna je život!
    anonymní: hlavně se řídit svým instinktem a ne cizím názorem :)
    děkuju vám za komentáře!:)

    OdpovědětVymazat
  6. I always wear what I want. Never care what others say. Fashion is fun, so be experimental and enjoy! Like your sunglasses!

    Christine
    http://district5-fashion.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  7. taky se mi to líbí a řeknu ti,že mi k tobě tenisky úplně pasujou, asi se mi na tobě líbí i víc než nějaký vysoké podpatky, nevím proč,ale hezky mi k sobě ladíte :)

    OdpovědětVymazat
  8. lovelyhair: osudová přitažlivost :) dost často také preferuji pohodlí a street style před elegancí...

    OdpovědětVymazat
  9. Prání, úklid a vše okolo mám velice ráda a dokonce i to uklízení, které je venku. Nedávno jsem si pořídila novou vysokotlakou čističku, protože nám často někdo zasviní chodník a já ho mám ráda čistý. Hodně mi s výběrem pomohla tato stránka :-)

    OdpovědětVymazat