středa 1. června 2011

kanárek

-včera jsem si s hrůzou uvědomila, že už je doopravdy asi léto! Dost zásadní objev, jelikož pořád žiji v domnění, že příroda pučí, probouzí se a proto po ránu řvou malí kanárci hlady... Vedle jak ta jedle, květen utekl jako můj kocour před vysavačem a je tady červen...opravdické léto! fňuk.
Yesterday, I realized with horror that it's really about the summer! Enough breakthrough, since I live always under the impression that nature buds, waking up so early in the morning screaming canaries little hungry ... , May my cat ran away like a vacuum cleaner and before June is here ... with genuine summer! whines.
 
tyhle šortky mají přes svou neskonalou dokonalost jednu nedokonalost- v tramvaji se přilepím k sedačce. Jen to mlaskne. fůůůj!// these shorts are its unmatched perfection through imperfection, one of the tram is glued to the seat.
dobrý den pane. ehm//hello mr.
to jsem ale čtverák:)// heh


 Zajímavé, jak ty nejhezčí měsíce roku utíkají nejrychleji. Jaro je pryč a červen útočí dvacetistupňovými teply...:) Vyzbrojena nejkratšími kraťasy a vysokými podpatky užívám si lepení se k tyčím a sedačkám v mhd(konečně mi vystavili tu prokletou opencard:), vystavena upřeným pohledům kravaťáků, užívajíce si dlážděné chodníky(ironie prosím), nesu se ulicí, ignorujíc pobouřené pohledy starých dam. Kdo ví, za rok už si třeba na minidélku netroufnu.

 A nikdy! Nikdy si pod krátkou sukni nevezmu černé legíny! I kdyby mě měli mučit na mučidlech! Ne!!! Jak se na tento dávno přežitý trend(jakýpak trend probůh) legín pod cokoliv krátkého díváte vy? Legíny? nebo raději dlouhá sukně? Dopomáhej nám Budha...oooohmmm
--------------------------------
Interesting, how the most beautiful months are running away quickly. Spring is gone and the June attack 20° warm ...:) Armed with the shortest shorts and high heels enjoying sticking the poles and chairs in public transport (at last I have cursed out by Opencard, and I have no idea what it will do next:) Buttoned down intently exposed views to enjoy the paved paths (irony, please), I bring the streets, outraged by ignoring the views of old ladies. Who knows, I will soon be on mini dare. And again! Do you not take the short skirt black leggings! Even if I had to torture tortures! No! How long outlived this trend (trend??) leggings under short whatever you're looking? Leggings? or rather a long skirt? Help us oooohmmm Buddha ...
foto:hurry

10 komentářů:

  1. haha, super fotka s tim chlapem :D slusi ti to!

    OdpovědětVymazat
  2. ta fotka s tím chlapem je dokonalá :D, kratásky ti moc sluší a myslím,že za rok si je s určitostí budeš moct dovolit taky :D! jinak legíny, ještě třeba tříčtvrteční a k džínové minisukni, jsou opravdu zlo největší, dokonce jsem viděla i legíny pod šortky a to bylo ještě horší,taky to nechápu, k tunice, k svetrovým šatům ok,ale jinak děs!

    OdpovědětVymazat
  3. Jé, tady ti to sluší, neumím si na tyhle vedra představit lepší outfit, fakt že ne! :)

    OdpovědětVymazat
  4. A co já kočko,mám 82 kg,krátkou riflovku nosím hrozně ráda,ale nemám krásný hubený nožky jako ty.legins si vzít musím,tak poraď prosím :) Sonička,sonidlo

    OdpovědětVymazat
  5. luckapucka:radši bez legín, fakt. vídám holky s ne dokonalou postavou(teda podle médií aspol) v krátké sukni a rozhodně je to lepší než S. ale rozhodně jsem se nechtěla nikoho dotknout nebo urazit. legíny ano, ale třeba k delší tunice nebo oversized triku(prostě jako hlavní část outfitu)jak už se zmínila lovelyhair. a když už tedy S- tak rozhodně v délce ke kotníkům. :) díky za komentář...btw mimochodem nejde jen mě přidávat komentáře pod svým jménem?

    OdpovědětVymazat
  6. wuaa čo robíš pre svoje nohy že sú tak dokonalé? si vysoká? *závisť* :)

    OdpovědětVymazat
  7. vysoká jsem, a nedělám nic extra, občas fitko a v poslední době hodně chodím pěšky:)

    OdpovědětVymazat
  8. Jé ty kraťásky jsou super, moc Ti sluší!

    OdpovědětVymazat
  9. no ja byt tam pri tom foceni tak mam asi rozbitou hlavu s novou plastikou tvare po narazu na znacku nebo semafor.
    Vy chcete muze utrapit ze ??
    Beru tabletky na slintavku a kulhavku - po tomto zhlednuti techto fotek je ma dlouhodoba lecba k nicemu, -ponevadz me to dostalo zpet do prvotni faze :D
    Mmoc ti to slusi.
    Svata. nacchi@centrum.cz

    OdpovědětVymazat