pátek 1. července 2011

noir

-duší jsem vlastně jihoevropanka. Myslí žiji u moře a po ránu si představuji jak otevírám okenice a hledím do mořské dáli.
I am actually-Southern Europeans by my soul. I live by the sea and I always in the morning imagine how I open the shutters and look to the sea beyond .











Někde v budoucnosti na mě čeká domeček u moře, přilehlá kvetoucí zahrada a dostatek hroznového vína na každý den. Místo práce sedávám ve stínu stromů u svého malířského stojanu a maluji odpočívajícího vedrem souženého chlupatého Lišáka(můj kocour-pozn.red.) 
Můj muž vlastní obrovské vinohrady a produkujeme vlastní víno. Já navrhuji etikety, on mi je chválí. Máme spoustu přátel se kterými trávíme páteční večery v tavernách, na plážové párty a vracíme se až za ranního kuropění. 
Nosím velké brýle, černé sukně a kupuji si svoji stou kabelku. Od Prady. Nosím ji do zahrady, kde mě s ní nikdo nevidí...

a jak si představujete svou vysněnou budoucnost vy?

---------------------------------
Somewhere in the future is waiting for me a house by the sea, adjacent flowering gardens and plenty of grapes per day. Place of work I sit in the shade of trees at my easel and paint resting heat being sentenced hairy Fox (my cat)
My husband owns large vineyards and produce our own wine. I propose labels, he praises me. We have a lot of friends with whom we spend Friday evenings in taverns, at the beach party and return to the morning cockcrow.
I wear big sunglasses, black skirts and buying my handbags. From Prada. I wear it in the garden, where I was with her no one sees ...
and how do you imagine your dream future you?
foto:hurry// sunglasses,top,skirt/HM,shoes/Mellisa,handbag/zara,earings/CA,ring/komodo

12 komentářů:

  1. Strašně pěkné fotky. :) A ten kocour je nádherný ♥

    OdpovědětVymazat
  2. Povedené, máš moc šikovného fotografa a jsi fotogenická ;-) Fotografie na Tvém blogu se mi hodně líbí, jen tak dál.

    ps: viděla jsi film Dobrý ročník? Hraje Russel Crowe, z Tvého vyprávění mi okamžitě vytanul na mysli, příjemná vzpomínka, asi se na něj znova podívám :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Moc se mi líbí tvůj blok, tvoje fotky, styl oblékání a psaní i to, že svoje blogování bereš s nadhledem - viz jméno blogu Luckapucka...A kocour je nádhernej.

    OdpovědětVymazat
  4. ;) your dream future sounds great. My one is different, but I'm also buying designer bags ;) cute pic, the one you're laughing !

    Christine
    http://district5-fashion.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  5. Krásný botky! Už jsem na tyhle Mellisky taky koukala! Jinak se ti tento post moc povedl a fotky mají atmosféru!

    OdpovědětVymazat
  6. Já? Vrátí se mi můj nejmilovanější muž z Francie, řekne mi, že ujetější hubenou blondýnu prostě nepotkal a že si mě chce vzít. Koupíme si jeden z těch luxusních baráčků u liberecké ZOO, já na stará kolena snad i dostuduju (ideálně HAMU, ale člověk zase nemůže chtít vše, že), budu učit, chovat kočky a po večerech v houpacím křesle pod stojací lampou háčkovat, zatímco můj milý bude hrát Bacha na svého Steinwaye. Jednoho krásného dne mu přijde obálka ze Stockholmu, nebo kde to vlastně sídlí, že je nominovaný na Nobelovu cenu za fyziku. Rok na to budu makat ve fitku, abych mohla být na předávání za nejúžasnější bytost na Zemi ve splývavých šedostříbrných saténových šatech s pár diamanty v uších... A žili spolu šťastně až do smrti.
    Nejhorší na tom je, že při troše štěstí se tohle všechno může stát - anebo taky ne...

    OdpovědětVymazat
  7. díky všem!
    eli: dík za tip, podívám se!
    anonymní: jj, chápeš mš správně, to je fajn :)
    christine: bags!!! thanks
    andrea:trochu mě dřou ty mellisky:)
    jana: to je super! ať se ti vyplní!

    OdpovědětVymazat
  8. Úžasný, nemám slov, tahle sada fotek se vážně povedla! A i to záhlaví je super!

    OdpovědětVymazat
  9. Svou budoucnost si představuju hodně podobně jako ty tu svou...moře, taverny, nicnedělání:)

    OdpovědětVymazat
  10. Mám stejné baleríny a úplně je miluju :) .. jsou strašně pohodlné že? ... sluší!

    OdpovědětVymazat
  11. tenhle outfit i fotky jsou nejvic, miluju outfity a la "sicilska vdova", prestoze jinak zboznuju barvy, perfektni! :)

    OdpovědětVymazat