pondělí 3. října 2011

Brenda Walsh

Ano chápete správně, ještě jednou(a pak ještě jednou) vás potýrám příspěvkem o Brendině košili bez rukávů. Je to totiž jasný. To ona za tuhle časově omezenou obsesi může. Takže si to vyřiďte s ní. 
Adresa: Beverly Hills 90210.

 Zpět na Grébovce.
 Dlouho jsem neinvestovala do žádné nemovitosti. Zde můžete vidět můj vodní zámek...A je jenom můj!
 Ale vraťme se zpátky k Brendě...
 Je totiž docela inspirativní se po letech podívat na zapomenutý televizní hit(co se hadrů týče). Dneska frčí Gossip girl, kterému jsem ovšem nepřišla na chuť(cotojakomábejtsakra?)
 Takže to byla právě Brenda Walsh, ano sestra ultraklaďase Brandona a sama celkem rebelka i když srdcem extraklaďaska, která mě inspirovala nošením košil, opravdu je to tak. Brenda je téměř nesundá. A tak se po ní opičim. No a co.
Anebo to byl Terminátor? Mám v tom bordel...
A taky pořád tahám tyhlety džíny a už mě to doopravdy neba. Sháním zelené, jenže nikde nemají tu barvu, kterou já přesně chci(další položka na seznam vysněných věcí, které budou mít všude ve chvíli, kdy je já nebudu už chtít...). Některé jsou moc tmavé a jiné až příliš hráškové. Hrůza.

Jaký seriál nebo film vás poslední dobou oděvně inspiroval?

foto:hurry// shooted on Grébovka
shirt/amisu,belt,bag,shoes,sunnies/hm,jeans/veromoda,necklace/svartsvanur jewelery


3 komentáře:

  1. Košile Ti sluší. Jinak se mi moc líbilo oblečení hlavní hrdinky ve filmu Penelope - bylo správně bláznivé :-D Nevím, jestli bych na nošení měla odvahu, ale například její kabát je úžasný! I šaty.

    OdpovědětVymazat
  2. :) Penelope si matně pamatuji z tv, ale to bylo dost šílený!

    OdpovědětVymazat