pátek 18. listopadu 2011

I am waiting

Nesnáším čekání. Čekání dělím na několik druhů...
 1. Čekání v čekárně. Je to vůbec nejhorší druh čekání. Většinou se totiž jedná o čekání v čekárně u doktora. A když už jsem u doktora, tak to nebývám ve své kůži. Buď umírám na chřipku, nebo mě čeká bzučení vrtačky...

 2. Čekání na vejplatu. Trochu jiné. Je to spíš takové očekávání...bude nebo nebude? :) Ale většinou se těším, co pěkného si za vydřené peníze pořídím(v hlavě mi vzniká ďábelský scénář, kde se ďábelsky řehtám, přičemž v ruce držím nové kalhoty/boty/sukni...a to vše je podsvíceno zespoda)
 3. Čekání na někoho. Když máte s někým spicha a jste dochvilní, je to k vzteku. Vždycky jsem totiž všude dřív alespoň o pět minut a jakmile se na místo dostanu, obdržím smsku, že má můj společník deset minut zpoždění! wr!
 4. Čekání na něco. Buď na balíček(a to se tak těším, maluji si jak daná věc bude vypadat a pak jsem většinou zklamaná...) na dárky (když nedostanu co bych chtěla- což je většinou- nebo to co jsem chtěla, tak to jsem pak šťastná jako blecha) a vůbec čekání co ten dotyčný vymyslí! To mě baví, rozbalování a objevování!
5. Čekání na akci. Jsem od přírody hrozně netrpělivá, takže čekat od pondělka do pátku, kdy už konečně nastane vyčekaná party mě ničí. Nedejbože, když mám třeba den volna a ten se táhne neskutečně pomalu...Stejně jsou pak nejlepší spontánní akce...

Teď aktuálně čekám na několik věcí z výše popsaných a dost mě to ubíjí. Taky nesnášíte čekání? Jak se s ním vyrovnáváte?

K outfitu: Představuji vám v poslední době nejoblíbenější slušňáckou halenku, nosím ji hlavně na večírky, v kombinaci s černou sukní. Tentokrát jsem pod límeček uvázala mašli na mašli a to mě taky baví, možná by nebyla špatná ani kravata?...co?

foto:hurry// blouse/secondhand(marksnspencer),hat,bracelet/hm,handbag/vintage,jeans/veromoda,boots/steve madden

3 komentáře:

  1. Taky nesnáším čekání, jsem šíleně netrpělivá. A všude chodím radši brzo, než bych přišla pozdě. :)
    Ta puntíkovaná halenka je moc pěkná a sluší ti! Já sháním už dlouho dobu delší puntíkovanou sukni a pořád nic..

    OdpovědětVymazat
  2. tak je to vždycky, když něco sháníš :), já tuhle halenku chtěla už dlouho a dlouho trvalo než jsem jí sehnala...musela jsem být trpělivá, což mě ale vůbec neba:)

    OdpovědětVymazat
  3. jsem na tom podobně.
    všude chodím min. o 5 minut dříve.
    čekání u zubaře v doprovodu vrtačky mě děsí
    na vejplatu jsem netrpělivá a většinou mají nejhezčí oblečení kdy je můj účet prázdný
    já čekám v podstatě pořád, protože se snažím pokaždé na něco těšit..
    a na balíčky obvykle zapomínám, občas nad složenkou přemýšlím co jsem si to objednala, v lepším případě přijdu do pokoje a balíček leží na stole..to je den pak veselejší :)

    OdpovědětVymazat