čtvrtek 8. prosince 2011

Benefit vs. Alverde eyebrow

Asi víte, že mě na kosmetické články moc neužije, ale když mě něco nadchne, tak jsem ráda, že vás o tom můžu informovat. Naposledy to byl Taft pudr, který mě už ale nebaví(kecám:), protože jsem objevila další skvělou věc...Třeba jí znáte, ale třeba něco takového právě sháníte.
Řeč je o setu na úpravu obočí od Alverde.
Před časem jsem navštívila Sephoru za účelem prozkoumat kosmetiku Benefit. Šlo mi především o produkt na úpravu obočí. Což o to, design pěkný, výrobek bude nejspíš i kvalitní, ale osm stovek(nebokolik) se mi za to dávat nechtělo. ..


O pár týdnu později jsem v DM drogerii narazila na obdobný produkt od přírodní kosmetiky Alverde, kterou mám osobně moc ráda a potěšilo mě, že nabízejí skoro to samé za mnohem přijatelnější cenu (myslím, že okolo stokoruny). Produkt jsem vyzkoušela a jsem z něj opravdu nadšená.
Obsahuje jakýsi tuhý gel, který si nanesu na obočí, tím ho i učešu a zafixuji tvar, druhým zkoseným štětečkem nanesu na obočí barevný pudr(stín?) a dotvaruji podle potřeby. Světlý stín používám na rozjasnění těsně pod obočí.
Výsledek mě každé ráno překvapí, upravené obočí dodá obličeji úplně jiný (lepší) rozměr, Tvář působí upraveně, s produktem se pracuje mnohem lépe než s tužkou na oči( s tou mi to prostě nejde a nejde).
Set na úpravu obočí od Alverde mají tuším ve dvou nebo třech různých odstínech.

Máte někdo zkušenost s tímto produktem, nebo naopak s Benefitem? Zajímal by mě rozdíl...

foto:hurry, produkt foto z googlu

12 komentářů:

  1. zajímavá recenze. taky mám v plánu takovýhle produkt vyzkoušet. měla jsem zálusk na ten od essence. ale uvidíme, třeba se nechám zlákat alverde, když to tak opěvuješ ;-)

    mujfialovysvet.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. já jsem velice spokojená se stíny na obočí od Essence:) používám je už několik let. Ale ta sada od Alverde by mě taky docela zajímala :)

    OdpovědětVymazat
  3. jéé tak kosmetiku Essence vůbec neznám(teda znám,ale nemám s ní zkušenost) a nevěděla jsem, že to taky vyrábí :(

    OdpovědětVymazat
  4. já mám ty stíny od essence a jsou super...ale jsou to jen stíny..nic na fixaci tvaru tam neni

    OdpovědětVymazat
  5. ja mam benefit, ale ten vetsi set a jsme taky s nim moc spokojena!
    http://sienastyle.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  6. Ooo to je skvělé, díky za tip! Já teda zatím nedám dopustit na tužku na obočí, maximálně mi vyhovuje - zatím jsem měla nejlepší od She. Ale tohle mě láká. A máš pravdu - jen samotná úprava obočí udělá šíleně hodně.

    OdpovědětVymazat
  7. Já mám paletku od Catrice - je super že má zrdcátko, mini pinzetu, a 2 udělátka na obočí. Jinak jsou tam dva "stíny", ten gel mi tam nějak chybí :D Ale to je jediná nevýhoda. Takže se ještě po něčem podívám.;-)A jak se ten gel nanáší? Není to náročné vyhrabat ho z toho "kalíšku"?

    OdpovědětVymazat
  8. jsou tam dva štetečky, jeden používám na ten gel a druhý zkosený na ten stín.

    OdpovědětVymazat
  9. Já mám několik let podobnou sadu od PUPY. Používá se to ale naopak. První se nanese barvička a poté se obočí zafixuje a dotvaruje voskem.
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  10. Mám sadu od Benefitu na obočí a super, jsem spokojená:o)

    OdpovědětVymazat
  11. mám v plánu alverde sadu koupit a ty máš který odstín?

    OdpovědětVymazat