středa 21. prosince 2011

Vánoce jsou tady, Vánoce jsou tady, Vánoce jsou tady!

Jelikož je toto nejspíš poslední letošní outfitový příspěvek, dovolte mi být trochu infantilní...ovečku plosím!!!

Dnes jsem byla nejspíš naposledy letos v práci, zítra mě čeká spousta zařizování a v pátek vyrážím za rodiči na Vánoce. V neděli pak ultrarychlý přesun zpět do Prahy a hned vyrážím do Alp za sněhem! Snad se najde čas i na nějaký vánoční post(záleží to hlavně na připojení k internetu...)
 Po obědě jsme šli na Mírák, dali si svařák, ale tak nějak to letos nebylo ono. K předvánoční atmosféře mi chybí sníh, loni touto dobou ho bylo spousta, dnes pršelo no do háje!
Konečně mám zimní boty. Nakonec jsem podlehla biker variantě a na vysoké kozačky letos kašlu.
 Dovolenou na horách potřebuju jako sůl, vypnu a doufám, že omládnu o několik let. Minimálně:)

Moje druhé blogové Vánoce. Popravdě, netušila jsem, že mě bude blog bavit tak dlouho. Většinou se pro něco zapálím a za dva týdny mě začně bavit něco jiného. Nezaložila jsem si ho proto, abych byla slavná, bohatá a šťastná:))), ale především proto, abych si našla nějaký styl, abych se takzvaně stylově našla. Ještě ale nejsem v cíli a kdoví, třeba až ho najdu blog ukončím, ale možná budu pokračovat a blogovat už s vyhraněným stylem/vkusem. Uvidíme. 
To mě přivádí i k otázce...
proč vlastně blogujete?(pokud tedy blogujete?)Proč jste začli? Jaký je váš cíl? Máte nějaký nebo to děláte jen z nudy?

JO! A všem svým milým čtenářům přeji klidné svátky, skvělé dárky, lásku a pohodu!!!Díky za vaši přízeň, návštěvy a hezké komentáře,moc si všeho vážím!
DÍKY!
foto:hurry//shooted on Náměstí Míru
scarf/FF,jacket/??,skirt,bikers,tights/hm,handbag/zara,bracelet/topshop

7 komentářů:

  1. Alpy závidím..a výběr bot je super!! a k tvé otázce..odpověď by byla na déle..ale prostě proto že módou žije celá moje rodina..a chtěla jsem si zkusit jak moc těžké to je..gratuluji k druhým vánocům:)

    http://ina-tina.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. tak v tom případě doufam, že se ještě dlouho nenajdeš=)

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem na Tvůj blog narazila a měla ho v oblíbených ještě před tím, než jsem si založila ten svůj, protože jsi mě moc zaujala svým stylem psaní, oblékání,ale celkově je blog jiný než ostatní fashion blogy a proto ho mám ráda. Chtěla bych Ti popřát krásné svátky, pohodovou dovču a užij si hory, taky bych hned jela....Co se sněhu týče, tak u nás je .). Jo a k otázce, já jsem si založila blog, protože mě baví vše kolem vzhledu a blog je nejlepší způsob,jak získat zpětnou vazbu a pokecat s podobně postiženými, protože ve svém okolí jich zaś tolik nemám :D a taky musím říct, že mě to hrozně chytlo a moc mě to baví,takže je to hlavně koníček :).

    OdpovědětVymazat
  4. ina t.: a čím se tvá rodina zabývá mohu-li býti zvědavá?

    balzu: no hehe tak díky za podporu:)

    lovelyhair: tvůj je můj nejoblíbenější beauty, myslím, že co se týče blogování jsi hodně dobrá, hlavně tě obdivuji, že točíš videa a nevadí ti mluvit do kamery:)
    doufám, že tě bude můj blog bavit dál!

    OdpovědětVymazat
  5. Lucko, sleduju tvůj blog asi od té doby, co jsi písla do pekla o barvách a potom tě nějaká pekelnice okomentovala. Líbí se mi tvůj styl oblékání, psaní, fotky a to, že se nebereš tak vážně - osobně obdivuju název blogu luckapucka, to chce být opravdu nad věcí -)))
    Takže přeju pěkné Vánoce a hodně štěstí, zdraví, lásky v příštím roce a hlavně další úšpěšný blogový celý rok. Anonymní Majka

    OdpovědětVymazat
  6. Super šála, určitě skvěle zahřeje

    OdpovědětVymazat
  7. anonymní: jo tak to byl pak pěknej sajgon, po tom příspěvku na pekle, děkuju majko!

    markéta: hřeje perfektně!

    OdpovědětVymazat