středa 1. srpna 2012

Podzimní NEEDLIST 2012

Možná jste si v poslední době všimli, že příliš neholduji módním výstřelkům, ale spíše se přikláním ke klasice a pořizuji si kousky, které se dobře mezi sebou kombinují a mohu tak s málem vytvořit více... Většinu času trávím prací, při které si nemohu dovolit nosit podpatky a kabelky pošité kamínky, jsem stále v pohybu a ležérnost a praktičnost je pro mne tedy hlavní...to ale neznamená, že bych se musela nutně vzdávat sukní a šatů.

Bundy
Na podzim se ve mě budou promítat dvě osobnosti. Jedna těžce romantická a na druhou stranu klasická JÁ v kožené bundě a parce.

1. Kožená bunda (ano nejlépe ocvočkovaná!), taková klasická černá mi v šatníku chybí.
2. Kratší army parka (zkombinovatelná i do romantického looku)
3. Delší kardigan (k šatům i kalhotám a legínám)

Sukně a topy
Nejspíše budu pokračovat v mé aktuálně oblíbené kombinaci. Takže topy v neutrálních barvách a dívčí sukně do pasu.

Kalhoty a šaty
Kalhoty např. šedivé skinny (jsem zvědavá jestli na svoje hubené nožky seženu dostatečně skinny u kotníků. Vhodné do bikerů i vojenských bot...)
Krátké romantické šaty a s drobným vzorkem alá nezbedná, ale zatraceně chytrá pařížanka :) Skvěle k nim půjde delší kardigan, kožená bunda i parka. Opět nespočet nových a odlišných kombinací, jak na jedny šaty...

Šperky
Co se týče naušnic, zjistila jsem, že ke krátkému sestřihu lépe pasují naušnice přímo na ucho (tedy ne visací), tedy překvapivé zjištění, můžete nesouhlasit, mě se to tak líbí víc. Takže různé pecky s vintage nádechem, stejně jako masivní náramky, které miluju a konečně bych si ráda pořídila dnes už klasické zlaté Casia.

Boty a doplňky
Letos konečně podlehnu military boots. Další bikery jsou pro mě povinností (záměrně jsem vynechala různé baleríny, konzervy aspol., s těmi se tak nějak počítá.) Místo další kabelky bych si ráda pořídila batůžek. Méně okoukaná záležitost, která se ale vrací a zároveň usnadní pohyb. Ideálně takový, který se dá nosit i na způsob kabely....Plstěný klobouk do podzimního mrholení bude skvělým završením každého outfitu.

Už víte bez čeho se na podzim neobejdete?

6 komentářů:

  1. Já se neobejdu bez biker boots! Vyhlašuju si na ně lov!
    game-of-shorts.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Nestraš s podzimem:) Já se léta ještě vzdávat nechystám.

    OdpovědětVymazat
  3. já nad tím, abych pravdu řekla, ještě vůbec nepřemýšlela! :D

    OdpovědětVymazat
  4. já nestrašim ani se nechystám s létem končit- chraň bůh! :)) jen mě to tak napadlo, navíc o důvod víc, když v obchodech vybalují podzimní kolekce, je fajn si všechno ujasnit dřív než si začnu šatník plnit blbostma.

    OdpovědětVymazat
  5. Tu koženou bundu máme taky v must have :-) Celkově moc hezký výběr. Ale snad se ještě chvíli ohřejeme :-)))


    www.deer-meadow.com

    OdpovědětVymazat
  6. ta ocvočkovaná bunda je nej!!

    OdpovědětVymazat