středa 5. září 2012

Žlutý svetr 2x jinak

Na dovolenou jsem si přibalila jen jeden lehký svetr, s tím, že jej vůbec nebudu potřebovat. Využila jsem ho hned dvakrát, jednou pro zahřátí se šortkami a podruhé v kombinaci s ležérními kalhotami...
 Tenhle lehký kardigan hojně využiju i na podzim, jako mezivrstvu nebo i samostatně...není nad jednoduchá řešení...
 Indian top/NY,shorts/Hm,bag/promod,pants/zara,cardigan/only, whitetop/NY

Na pobyt u moře jsem si vůbec s sebou zabalila nějak podezřele málo věcí, jak jsem později však zjistila, většina z nich se mezi sebou dala velmi dobře kombinovat, takže jsem si nestrhla záda z těžkého kufru a měla stále co na sebe. Měla jsem sebou hlavně bílé topy, šortky, bodycon sukni a jedny kalhoty a již zmíněný svetr, kdyby náhodou... jaké další kombinace jsem z těch pár věcí vytvořila se těšte v dalších příspěvcích!

Ph.T

6 komentářů:

  1. Moc ti to sluší :) Takovéhle svetříky mám moc ráda.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj,svetřík je moc hezký,fakt se mi moc líbí a je de facto celoroční..

    OdpovědětVymazat
  3. ahoj Lucy :) ja som si tiez kupila tie loafers z Gate (na jednom blogu si hovorila, ze malokomu seknu), tak sa pozri, ale podla mna mi tiez pasuju :D diki :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. zkusim po nich mrknout, bohužel tam mívají malé velikosti tak uvidím díky"

      Vymazat
  4. Krásný fotky, ta poslední jako z časopisu a tobě to moc sluší, samozřejmě perfektně sladěný oblečení a chválím za malý kufřík, není umění sebou tahat X kufrů. Mluvíš mi z duše. Pamatuju si, jak jsem sebou táhla kdysi do Bulharska velkej kufr a ještě jsem si to tam na hotelu žehlila a stejně jsem nosila jen pár kousků a hlavně plavky.

    OdpovědětVymazat