pondělí 8. října 2012

Glittering Fox

Blyštivými kamínky zdobené šperky už frčí od léta, dlouho jsem o nich přemýšlela a nakonec jsem se přistihla, že po nějakém výjimečném i já toužím. Ovšem nechtěla jsem žádný háemkovský a jednoho dne mé přání vyslyšel jeden pražský second hand, kde jsem objevila tohoto kouzelného lišáka. A že mám ráda všechno s lišáky už možná víte, takže bylo jasno!
 Zbytek outfitu je víc než jednoduchý (i já si začínám zvykat), konečně můžete vidět mojí absolutně nejoblíbenější obyč šedou mikinu, kterou tahám celé léto a její éra ještě zdaleka neskončila (leda že bych našla nějakou jinou šedou a ještě obyčejnější :), džínové šortky s DIY cvočky a konečně i boty ve vojenském stylu, které se tady ještě určitě někdy objeví... 

Máte taky nějaký oblíbený ale úplně obyčejný kousek oděvu, na který nedáte dopustit?

Ph.T./ boots/deichmann,shorts/diy diesel,bag/promod,sweatshirt/Only,fox/secondhand

8 komentářů:

  1. Ahoj Luci.Lišáček je úžasný,dobře jsi udělala a mikča je mi velmi sympatická,tyhle typy já ráda.

    OdpovědětVymazat
  2. to je můj styl. a ten lišák je super kup. takového máš jen ty a nikdo jiný :) já nedám dopustit na svoji džísku, kterou jsem už na střední (2006) koupila od kámošky za 500,- to je můj milovaný kousek.

    OdpovědětVymazat
  3. Ten lišák je naprosto perfektní :)Jinak takovýhle ležérní outfit je nej, úplně si představuji, jak je pohodlný ;-) Moc se mi líbí a sekne ti to! :)
    Moc miluji všechna svá volná dlouhá trika, která se dají nosit jen tak s šortkami či jeany.
    Dáška

    OdpovědětVymazat
  4. tak tie boty sú naj :) lišiačik je božský :)

    OdpovědětVymazat
  5. ten lišák!!nejlepší! a mikina je super, nedávno jsem si koupila podobnou a nikdy bych neřekla, že taková obyčejná šedá věc nadělá tolik parády :)

    OdpovědětVymazat
  6. veľmi pejný outfit,tie šortky sú super :) supiš blog inak ;)a tej mikine sa nečudujem,kúpila som si nedávno podobnú,sivú s minnie mouse (:D:D) a je strašne pohodlná a viem že ju budem nosiť často :)

    OdpovědětVymazat
  7. perfektné fotky, také nenútené :)

    OdpovědětVymazat