pondělí 3. prosince 2012

Flowered pants!

...a máme tady zimu a já z toho vůbec nemám radost, protože už víc než týden jsem pořádně nastydlá, aktuálně mluvím jak Rákosníček a nejraději bych se viděla zalezlá v pelíšku pozorujíce venkovní chumelenici z dostatečné vzdálenosti (a hlavně z tepla). Jasmínový čaj a lidské teplo prosím pěkně!
V sobotu nám hezky vysvitlo sluníčko, což jsem musela hned využít pro nafocení outfitu (čtyřistakrát hurááá stihli jsme to do západu slunce :))
Květované kalhoty mi dlouho ležely v hlavě a také jsem nemohla sehnat ty správné (líbí se mi především jejich ponurý vzhled i když jsou kytkované a samozřejmě i to, že jsem je ulovila o půlku levněji ha!) Ráda je kombinuji jak s neutrálním topem, tak i s dalšími potisky. Docela mě mrzí, že jsem si zapomněla na fotky natáhnout kožené rukavice (mám je v kapsách :), protože se báječně hodí k jednomu z pruhu na šále. Tak snad někdy příště!
Co vy a potisky? Nosíte? Baví vás tenhle trend?

 Ph.T., top,pants,scarf, parka/NY, belt,vintage, sweater/zara,bag/Asos, hat/hm

13 komentářů:

  1. Květované kalhoty jsem si pořídila v letě a teď bych je nosit nemohla. sluší ti to :) krásná parka, kalhoty :)

    OdpovědětVymazat
  2. Potisky mě moc neberou, ale ta tvoje šála mě baví :)

    OdpovědětVymazat
  3. všetko dokopy je to uplne dobré na tebe!

    OdpovědětVymazat
  4. Ta parka, je naprosto úžasná! :) Strašně ti sluší. V.

    OdpovědětVymazat
  5. ta kalhoty jsou kraaaasny!! moc se mi libi takova podzimne zimni varianta
    http://sienastyle.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj, občas to máš krásný věci ze sekáčů, nechceš nějaký doporučit?:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj, podívej se třeba sem http://luckapucka.blogspot.com/2012/09/vintage-shop-fifty-fifty.html

      jinak si asi ten svůj musíš najít sama, v každém mají totiž něco jiného, jiný styl oblečení, takže hledej, určitě se chytneš kdekoliv v centru Prahy, třeba na Vinohradech je skoro v každé ulici nějaký sekáč...pak už je to jen o štěstí!

      Vymazat
  7. Já se v potiscích moc nevyžívám. Sluší hlavně holkám s hubenýma nohama jako máš ty :)Přesto mě Kalhoty s potiskem přece jenom zaujaly. Byly s potiskem mraků. Ale nevím jestli bych si je koupila. Měla jsem období barev a nezkombinovatelných prvků, ale poté co jsem se nemohla normálně obléknout a nic k sobě nepasovalo, jsem to všechno prodala...a našla se v černo-bílé.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) ano tím jsem si taky prošla :), ale přeci jen jsem květovaným kalhotám neodolala...mám spoustu basic topů, takže s nimi nemám problém a vždycky je jednoduše zkombinuji.

      Vymazat
  8. Skvělý outfit hlavně mě baví ta kombinace...temné zimni tony s kapkou podzimu... je to važně super (šálu si musím pořídit) hodně uspěchu http://mischellebeautybook.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat