pondělí 25. února 2013

Knit knit

Co si myslíte o vrstvení více vlněných kousků? Mě připadá jako docela originální nápad vzít oblíbený svetr a přehodit přes něj vlněnou vestičku... zima mi nebyla ani na chviličku!
Pletená vesta je sama o sobě docela zajímavý a neokoukaný prvek, na který jen tak v obchodech nenarazíte. A to si ještě docela živě pamatuju, jak jsem jako malá byla nucena do nošení roláku a pletené kostkované vesty od babičky. Obojí příšerně kousalo a já si tak nesla dlouhá léta odpor k obojímu. Pokud je ale vestička volného boho střihu, nemám sebemenší problém!
No a v neposlední řadě mě teď hodně baví nosit víc odstínů jedné barvy najednou, především šedé. A protože té šedi je teď venku až dost a riskovala bych, že o mě zakopne nějaký zadumaný pejskař, pojistila jsem se barevnou čepičkou s kohoutem, což je kapitola sama pro sebe, ještě nedávno jsem přemýšlela o tom, jaké by to bylo, kdyby se vrátil trend kohoutích čepic...ani jsem se nenadála a byl tu. Naštěstí dneska jsou ty čepice o něco slušivější než tehdá... Takže zachumlat a pojďme si užít poslední zimní dny!

Ph.T.// boots,jeans/hm, sweater/amisu, top/pullandbear, bag/gina tricot, boyfriend´s beanie, 
knit vest/ a.l.e. by attrativo

9 komentářů:

  1. paci sa mi kontrast ciapky a zvysku

    OdpovědětVymazat
  2. Ta čapka je boží!! Tu chci! :-)))

    www.pavlina-javurkova.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Jsem fanouškem vrstvení a miluju ho! Je to originální, hravé a zábavné. Díky jednomu prvku pak vynikne i zbytek :)

    OdpovědětVymazat
  4. To se mi moc líbí Luci..super fotky..a moc ti to sluší:)

    OdpovědětVymazat
  5. ta cepice ma skvelou barvu!!a moc ti to slusi:)
    http://sienastyle.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat