pondělí 11. února 2013

Šaty z výlohy

Po asymetrických a střihově zajímavých šatech toužím už pěkně dlouho... Pátrala jsem a pátrala a mezitím se mi do cesty postavila výloha obchodu, do kterého jsem už léta nezavítala...Vypadá to, že se opět skamarádíme...stačila jsem si pořídit další šaty a sukni... :)
Zimní výlet na Petřín byl skvělej nápad... Vylezli jsme na rozhlednu a nemohli vynechat ani zrcadlové bludiště, kde jsem byla naposled jako malá holka. S foťákem je to vážně bžunda!!! Hippie kabelka je nejnovější úlovek z Fifty Fifty, mají nové zboží, takže jestli toužíte po originální vintage kožené kabelce, víte kam jít... Tahle vyšívaná, s thajskými penízky a korálkovými třásněmi bude báječná kamarádka s letními boho outfity, budu jí tahat po fesťákách a u moře... Je prostě báječná!

Ph.T.// hat/hm, jacket/etnies, bag/ vintage, dress/A.L.E. by Attrativo, ring/ Mango

11 komentářů:

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  2. Ty jsou fakt zvláštní :)

    www.diarybylucinda.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Ta sukně je prostě dokonalá, kde že jsi jí prosím koupila? Předem dík, Petra :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Ty boty jsou krásné :)

    OdpovědětVymazat
  5. Na ty botky jsem taky zatížená, koukala jsem na ně v Deichmannu, jestli se nemýlím, ale na mě vypadaly nějak blbě :-) Byly hrozně úzký, ale snad by se vyšláply. Furt o nich uvažuju :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. úzký? Já na ně opravdu nedám dopustit, dobře se kombinují, jdou úplně se vším, důkazem budiž jejich časté vychvalování na blogu :)) Pokud ti stoprocentně nesedí tak si je nekupuj..

      Vymazat
  6. sukna best!!!

    http://mamacicaparadnica.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  7. Tak je to doma, moje vysněné boty jsem dostala k emerickýmu svátku!! Hrozně dlouho jsem je okukovala, zkoušela, zdály se mi úzký, ale nakonec jsem neodolala! :-) Lucko.......děkuju za inspiraci, bez tebe bych ani netušila, že takový poklad jde najít u Deichmanna!!! Mimochodem, teď mám v merku tu sukni :-))) Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to je super, že je ještě měli!!! Já jsem moc ráda, že jsem tě inspirovala, to je nejlepší odměna za to, že bloguju :) To není sukně, ale šaty, rozhodně se do Attrativa běž podívat, myslím, že mají pořád slevy, takže nakoupíš výhodněji, ale pozor na kvalitu, ne každý kousek od téhle značky za to stojí, pozorně si oblečení prohlédni. Mě se osvědčil koncept A.L.E. hodně štěstí při nákupech! :)

      Vymazat