úterý 23. dubna 2013

Blue sky dress

Některé věci prostě neovlivníte. Jako fakt, že ty skvělé šaty, co jste si koupili v prosinci budou prostě stejně muset počkat až do jara, nebo že bílé nohy k jaru tak nějak patří a solárkem je stejně neopálíte. Nohy se opalují jako poslední a nejhůř a pokud se neválíte od rána do večera u bazénu nebo na louce, stejně si budete muset počkat do první dovolené u moře..takže kdy jedeme? :)
 Na tyhle šaty jsem se těšila celou zimu. Koupila jsem si je při prvním výletu do Berlína a od té doby se s nimi chodím muckat do skříně.. :) Tentokrát jsem je nastylovala do role sukně, spolu s dalším mým oblíbeným kouskem, bundičkou Miss Sixty. Počasí se mezitím umoudřilo a já si dnes poprvé užívám kombinaci sukně a holé nohy...bílé nohy. Včera jsem se rozhlížela po drogerii s jasným plánem. Koupit si tónovací tělové mléko a té vápence na končetinách aspoň trochu zatnout tipec. Buď ještě nejsou v prodeji, nebo většina kosmetických firem jejich výrobu ukončila. Škoda. S Niveou jsem byla docela spokojená a včera jsem našla jen jeden jediný od Loreal, tak doufám, že bude fungovat. A jak řešíte svou bělobu po zimě vy? Mažete nebo neřešíte?

Ph.T.//dress/weekday, jacket/miss sixty, boots/ baťa, handbag/ vintage, random sunnies, ring/hm,

22 komentářů:

  1. Ja som si naposledy kúpila telové mlieko od Baley Young Summer Glam...pekne vonia, hydratuje,jemné tónuje pokožku, za necelé dve eurá, ale veľké zázraky nerobí :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. s baleou nemám co se týče tělového mléka moc dobrou zkušenost, mě moc nehydratovaly...od baley tak maximálně sprcháč, pokud chci, aby nějaký kosmetický výrobek opravdu něco uměl, tak volím renomovanou značku. :)

      Vymazat
  2. Ta bundička je můj sen. Zrovna jsem přemýšlela nad tím, kde sehnat bavlněného "křiváka" a Ty ho máš!:) A je Miss sixty k dostání v Čechách? Pamatuju si obchod v pasáži Černá růže, ale tam už nějak není .. .) Předem díky za info. Iri

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. vím, že miss sixty mívali v multibrandovém obchodě na chodově, ale dlouho jsem tam nebyla, každopádně tuhle bundičku už mám asi dva roky... samostatný obchod nemám tušení kde by mohl být..

      Vymazat
    2. O to víc Ti ji závidím!!:) Ale zároveň přeju, protože Ti fakt moc sluší.

      Vymazat
    3. díky! občas někde takovou podobnou bundu zahlédnu, tak snad budeš mít štěstí a nějakou vysněnou taky najdeš :)

      Vymazat
    4. Iri Novak: Já vím, že to asi moc nepomůže, ale jeden obchod Miss Sixty máme v centru Plzně.

      Vymazat
    5. To Magda: Jee, vy se ale máte! A Praha nic.) Každopádně i tak díky, třeba se to bude hodit:)

      Vymazat
  3. Pěkné to je, bílé nohy zatím neřeším, opálím si je za měsíc a něco :) Mezitím si asi budu muset skočit pro nějaký samoopalovák, měla jsem myslím od garnieru a docela dobrý...snad ho seženu. Loreal taky nebyl špatnej

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já měla i garnier, niveu a myslím i dermacol, všechny fungovaly, ale nějak se z obchodů ztratily...

      Vymazat
  4. Páni, to krásně vypadá :) Sukně se mi líbí. V.

    OdpovědětVymazat
  5. vyzera to paradne - cely outfit. belobu neriesim, som prirodzene hneda, a slnko ma opaluje okmazite hned do hneda, takze u mna no problem :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jenže mě nebaví čekat, taky se docela dobře opaluju, ale potřebovala bych být víc venku na sluníčku...

      Vymazat
  6. Luci, já mám opravdu ráda tvůj styl! Je trošku jiný než ten můj, ale skvělý.. Líbí se mi, jak dokážeš jednotlivé kousky využívat a hrát si s nimi. Tenhle outfit se mi moc líbí, vyzařuje z něj tvá osobnost, a tak to má být :)

    OdpovědětVymazat
  7. Odpovědi
    1. no jasně Balzu má na vše vždycky svérázný názor, proto tvé články i komentáře miluju :))

      Vymazat
  8. jak se ti chodi v tech botach? divala jsem se na ne v obchode, ale po posledni zkusenosti s batou se bojim, aby se mi za tyden nerozpadly..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přijdou mi docela kvalitně ušité, já mám naopak s Baťou dobré zkušenosti, chodí se v nich parádně, jsou moc pohodlné a hlavně mě na nich baví, že se dají nosit více způsoby, ohrnuté-neohrnuté :))

      Vymazat
  9. Za sebe jednoznačně Ryor! Je fakt dobrý, nedělá fleky, pokud samozřejmě dodržíte všechna pravidla pro samoopalováky. V zimě ho používám na obličej a už se mě pár lidí zeptalo, jestli jsem nebyla u moře. Je to vážně přirozená barva, balení stojí asi 200 a něco a já už ho mám přes rok a ubyla asi třetina.

    OdpovědětVymazat