pondělí 29. dubna 2013

Leopard is back!

Popravdě jsem leopardovi v mém šatníku už nedávala moc šancí, ne že bych se tak striktně řídila trendy (i když leopard snad z módy nikdy tak úplně nemizí)... Všechno se ale změnilo ve chvíli, kdy se mi do cesty postavil tenhle klobouk. Na první pohled(dotyk) se mi líbil především jeho příjemný materiál a potisk byl spíš takovým bonusem...ideální parťák na jaro, nemyslíte?
 Počasí se nám sice trochu zkazilo, leč mě to náladu rozhodně nekazí...fotky jsou ještě z pátku, kdy jsem si užila nádherného počasí... oběd na zahrádce, práce venku, večerní náplavka a následující báječný víkend, za který vděčím mému drahému, se kterým jsme teď oslavili rok, co jsme spolu...
Úplně skvělý rok a vděčím mu taky za většinu fotek, které se tady za tu dobu objevily...a někdy to chce asi hodně silné nervy vydržet moje blogo-výmysly...někdy si tak představuju, jaké by to bylo na té druhé straně (v roli fotografa blogerky), asi to toho dotyčného musí alespoň trochu bavit nebo musí být mocně zamilován...jak to máte milé blogerky Vy? Kdo vás fotí? Řešíte někdy problém, že jste si vzaly skvělý outfit a nemá vás kdo cvaknout? Jde vůbec blogovat bez fotografa? :)

ph.T//shorts/diy diesel, tee, sunnies/hm, fringe vest/tally weijl, bag/eggo, leopard hat/ topshop

14 komentářů:

  1. Skvelý klobúčik, aj k tej veste pasuje :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. díky! a hlavně je neskutečně příjemný na omak :)

      Vymazat
  2. Tak ten klobouk teda je! Ach, opravdu se mi moc líbí! A na Tebe je jako dělaný, Luci.. Opravdu hodně dobrý kup, který podle mého opravdu hodně unosíš a bude vděčným společníkem a doplňkem :-).

    OdpovědětVymazat
  3. gratuluju k výročí a taky ke koupi skvělýho klobouku!

    OdpovědětVymazat
  4. Myslím si, že nemít (dobrého) fotografa je při bloggování na houby. U mě je to na tom dost znát - občas mě vyfotí kamarádka, ale zatím nejsem vůbec spokojená, ale věřím v lepší časy. Ty si ale většinou perfektně poradíš i sama s mobilem, co tak pozoruju :) Výtahovým fotkám fandím! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. haha, tak to jsem ráda, že fandíš výtahovým fotkám, bohužel můj telefon nefotí zrovna ideálně, ale ráda dělám takové rychlé posty.

      Vymazat
  5. Ja musím prehovárať svojich súrodencov aby ma odfotili, pretože môj priateľ na každú jednu fotku povie že: ,,dobrá je už stačí, poďme už" tak asi tak :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to znám z minulosti, to je snad lepší toho přítele nechat být a nechat se fotit od někoho jiného...

      Vymazat
  6. Strašně se mi líbí ty kraťasy a taky Tvoje nohy.))

    OdpovědětVymazat
  7. pěkně nakombinovaný outfit :))

    http://fashionladyan.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat