pondělí 13. května 2013

Daily: 13.květen

Nakonec jsem se rozhodla pro variantu s bílým trikem, ale bundička je stejně dneska povinnost, venku nepříjemně fouká a po víkendu jsem trochu promrzlá... Snad bude zítra líp, nebude pršet a vrátí se zas trochu jarní počasí...Netrpělivě vyhlížím dovolenou, už se těším na tropické teploty a pomalu pořizuji nějaké ty letní svršky...mimojiné mi padly do oka tyhle barevné korále z lebek. Dlouho jsem si nekoupila něco barevného a musím  postupovat pomalu a opatrně, abych nepodlehla a nenakoupila si milión nepotřebných věcí, které nakonec nebudu nosit...Ach jak jsem rozumná! :)) 
Taky jste tak rozumní nebo snadno podléháte barevným lákadlům v obchodech?
top, skirt/hm, necklace/gate

8 komentářů:

  1. Moc ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  2. barevným lákadlům podléhám minimálně! poslední barevná věc, co jsem si koupila byl gymnastický balón (růžový :D), oblečení a doplňky mám ráda v tlumených barvách, nicméně se mi moc líbí ten růžový proužek na sukni! to je tak akorát barvy :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám barvy ráda, ale nesmí se to s nimi samozřejmě přehánět. Občas jsou dny, kdy se na nic jiného než na černou prostě necítím :) U outfitu se mi líbí, jak strašně se proměnil s přidáním bundy :) Paráda :) V.

    OdpovědětVymazat
  4. perfektni outfit to mi pripomina, ze mam taky cernou sukni:)
    http://sienastyle.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat
  5. Ty stažené vlasy dozadu Ti moc sluší. Jinak, snažím se být rozumná, ale občas ... mi to ujede. Ale ta barvnost co máš ty, je tak hezky akorát - líbí se mi, jak pas sukně ladí s korálema.

    OdpovědětVymazat
  6. Jako vždy, paráda :-). S touhle postavičkou si můžeš dovolit cokoliv, v případě, že to nesouvisí s nijak zvlášť velkým omezováním nelze než závidět. Těším se na další "modýlek". Sputnik

    OdpovědětVymazat