středa 22. května 2013

Daily: 22. květen

Počasí venku stojí za starou belu, dneska jsem celkem dvakrát zmokla, a to je ještě docela dobrej průměr, pár přeháněk jsem přečkala pod střechou nebo v autě. Chytře jsem si nevzala ani klobouk což se ukázalo jako osudová chyba...Nutně potřebuji nějaký pěkný deštník, který vydrží a zároveň bude stylový. Poradíte mi nějaký obchod, kde bych si vybrala?
 A taky naprosto miluju mojí novou halenku, tak trochu ve stylu countrygirl. K ní jsem sladila pásek a tašku v podobném duchu a zbytek do denimu a kůže. Nerada bych působila jako když jsem zdrhla z ranče...Bez bundičky hodná holka a s bundičkou badgirl! Hezký upršený den všem!

jeans/zara, bag/hm, belt/primark, ring, jacket/mango, bracelet/promod, top/veromoda

7 komentářů:

  1. Ta taška je boží :). Já mám deštník značky Fulton z Asosu. Je skládací a super lehký. Doporučuju :).

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem zažívala úplně to samé..Deštník jsem vybírala asi půl roku, pak si ho koupila přes net a podobný jsem viděla v Reservedu. Stojí cca 400 kč a není skládací.

    OdpovědětVymazat
  3. Skvělá chytá horákyně.) Budnička je samozřejmě úžasná ... Jinak tady: http://mujdummujsquat.blogspot.cz/2013/05/kdo-je-nejstylovejsi-kdyz-prsi.html jsem postovala nějakou dešťovou inspiraci, tak můžeš mrknout. Sama mám modrej deštník s bílýma hvězdičkama z KappAhl, nemůžu na netu najít fotku. Jako je hezkej, ale děsnej křáp (stál asi dvě stovky), takže počítám, že brzo budu potřebovat novej, protože stačí, aby víc zafoukalo a bude po něm.)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no právě takovej křáp jsem měla z hm, rozbil se hned první den cojsem ho měla do deště, takže tam už ho kupovat nechci. Podívám se na inspiraci, děkuju!

      Vymazat