čtvrtek 9. května 2013

Daily: I blogeři mají své dny...

I blogeři mají své dny...Když už se po páté převlékám a pořád to není ono, vím, že je zle. V tu chvíli přicházejí na řadu Casual little black dress, protože jsou to moje nejoblíbenější šaty a vždycky se v nich cítím skvěle! Můžu je vzít jen tak samotné, nebo přepásat páskem. Vždycky sklidí úspěch. Máte taky nějaký kousek, který vás zachrání, když máte mozek v zastavárně?
dress/atmosphere by second hand, belt/hm, bag/eggo

13 komentářů:

  1. Kéž bych nějaký takový kousek v šatníku měla! Pěkný šaty sháním už pěkně dlouhou dobu a furt nic. Buď jsou krátký, nebo v nich vypadám jak kdybych měla v pase dva metry!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to znám, já osobně nemám zrovna vosí pas a najít šaty, ve kterých se člověk cítí a vypadá skvěle je náročný úkol...snad se ti brzy poštěstí!

      Vymazat
  2. to se to oblíká, když nemusíš k tomu řešit dilema "jsem v tom tlustá jak prase, tohle si nemůžu vzít"...tim se moje dilema před skříní zase prodlužuje:P:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. věř mi, že mám někdy dost podobné pocity, ač k tomu třeba nemám důvod :)

      Vymazat
  3. Ha! Lucko, nemáš moc šťastný výraz, ale v těch šatech vypadáš dobře i bez něj! Máš nádherné rysy v obličeji, které krásně vynikly ( nebo jsem si jich všimla tak pozdě?). Každopádně jsi moc krásná, a myslím, že by ti to slušelo, i kdybys měla na sobě pytel.. Já se oblíkám podle toho, jak se moje tělo vyspí a jaké nedostatky hodlá ten den odhalit, takže když mám břicho nafouklé jako heliový balónek, volím nejraději šaty nějakého empírového střihu a doufám, že mě nikdo v tramvaji nepustí sednout v domění, že jsem v jiném stavu :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to je pravda, měla jsem trochu bezesnou noc no..a děkuju teda za lichotku, i když na ní nevypadám :))
      Taky se občas tak cítím! Ale byla bych ráda, kdyby mě někdo jen tak třeba pustil sednout (třeba nějaký mladý muž), jenom protože jsem holka a bolej mě nohy...kam zmizeli všichni gentlemani? achjo

      Vymazat
    2. Já teda musím zaťukat, ale u nás (Morava) je jich docela dost.. Ať už se jedná o tramvaj nebo místo v čekárně na nádraží. Kolikrát jsem velice mile překvapená, jak mi chtějí muži pomáhat třeba se zavazadlem, to opravdu potěší :)

      Vymazat
  4. Já jsem měla tu čest, vidět v šatech ten den Lucku naživo a krásná byla moc. Až jsem na ní mohla oči nechat, ale naštěstí si toho prý nevšimla.))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. se červenám! :)) já mívám furt hlavu v oblacích a svět kolem sebe nevnímám :))

      Vymazat
  5. najúžasnejšia!!!! :) a ten opasok je úchvatný ♥

    OdpovědětVymazat