čtvrtek 2. května 2013

Daily outfit: YES OR NO?

Řekněte mi na rovinu, chcete abych vás zásobovala častěji takovými rychlými / zrcadlovými outfity? Mám dojem, že vás to stejně moc nezajímá (já vím, že se to nedá měřit komentáři a ne každý příspěvek komentáře potřebuje)...ráda bych přispívala třeba každý den, pokud to bude mít nějakou odezvu! Bavilo by vás, kdyby se tu každý den něco dělo?
Včerejší volno mě nabilo novou energií, takže mi vůbec nevadí, že je dneska mlha a prší... Vyrazila jsem na nákupy a pořídila těmto boyfriendům na fotkách ještě jednu sestřičku, schválně, tipnete si barvu? :))

21 komentářů:

  1. Mě to třeba baví, ikdyž někdy nevím, co napsat, protože mám zrovna třeba v hlavě vzduchoprázdno :))

    OdpovědětVymazat
  2. Luci, denně! Inspirace není nikdy dost. Taky nekomentuju, ale čučim:)

    OdpovědětVymazat
  3. Já sleduji všechno pravidelně, a když něco zameškám, tak koukám i zpětně :) Takže za mě přispívej určitě denně, protože mě moc bavíš a inspiruješ :)

    OdpovědětVymazat
  4. klidně denně :-))
    super šátek!!!!
    mujfialovysvet.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Mě by zajímalo, co to máš za botičky. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. normál obyč baleríny :) určitě se tu objeví vyfocené trochu líp než tady :)

      Vymazat
  6. Každopádně denně! Jsi velmi inspirativní. :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Jednoznačně denně! Hrozně moc mě inspirujete, už mám ty kanady od Deichmanna a koženou Mango bundu :-) Váš styl se mi líbí, mám hooodně podobný, jen občas potřebuju takovéhle nakopnutí, jak to ještě zlepšit! Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak super! třeba se někdy potkáme ve stejný bundě hihi :)) budu se snažit nakopávat co nejčastěji!

      Vymazat
  8. no tak to je báječné, takový ohlas jsem ani nečekala, moc děkuju všem! Doufám jen, že jsem nepřecenila síly a zvládnu přispívat tak často jak jsem naslibovala!!! zítra tedy inspirační post na víkend jen a jen pro vás!!

    OdpovědětVymazat
  9. Určite denne!! Ja mám tieto posty najradšej, sú veľmi inšpiratívne :)))

    OdpovědětVymazat
  10. Nekomentuji, nechodim denne, ale chodim sem rada a snazim se inspirovat, nekdy prohlizim znovu i starsi clanky...zkusim se polepsit aby bylo videt, ze to ma cenu :-) ted jsem vytahla trasnovou kabelu, kterou jsem nenosila snad 10 let, poohlizim se po TOM klobouku...na beznodenni outfity se tesim, tento je opravdu super. Drzim pesti at se dari! S.

    OdpovědětVymazat
  11. Tvoje inspirující outfity bych mohla vidět klidně i 2x denně :) ale nechci, aby se pro tebe z toho stala povinnost ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. povinnost určitě ne, toho se nebojim, každý den mi to stejně asi nevyjde, někdy je prostě nálada fotit pořád a někdy vůbec, ale častěji se opravdu budu snažit.. díky!

      Vymazat