pátek 10. května 2013

Daily: Ráno nestíhám!

Ráno jsem na sebe hodila první co mi přišlo pod ruku (málo a ještě míň času), jelikož venku je nekončíčí průtrž mračen (teda aspoň v Praze...a ráno jsem z ní měla zvrácenou radost, což dost dobře nechápu, asi mi při pátku hrabe), neměla jsem ani náladu něco vymýšlet, takže oblíbené džíny, černé triko s dlouhým, klobouk proti dešti-tak moc miluju tuhle jeho praktickou vlastnost! (dneska dostane chudák zabrat) a džunglový šátek zajistí alespoň trochu stylovosti a osobitosti. Ten jsem mlsně obhlížela asi měsíc až jsem si ho sprostě koupila. Za odměnu, protože jsem tak moc pracovitá až si ho zasloužim... :)  
Kupujete si taky rádi maličosti jen tak za odměnu, za to, jací jste pilní? Jaké?
Omluvte můj neexistující make-up, malovala jsem se za jízdy v autě, ale vy to nedělejte, je to docela nebezpečná činnost... :) a víte co? Tenhle outfit dokonale vystihuje můj styl, ale pššt nikde to neřikejte, nebo mi to někdo práskne! Hezký víkend!!! A pusťte si SONG!

basic top, hat, scarf/hm, jeans,shoes/zara, belt/primark

13 komentářů:

  1. Já prostě nemůžu uvěřit, že se takhle hezky dokáže někdo oblíknou ve spěchu.

    OdpovědětVymazat
  2. Nádhera!!!! Súhlasím s Veronikou :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju vám, no fakt, ještě jsem měla ospalky v očích a za krkem se mi válela kočka, co jsem jí večer předtím chytla v hospodě :))

      Vymazat
  3. Moc pěkný, šátek jsi dobře vybrala :) můj ohoz ve spěchu je podobný - džíny, černý vršek a šátek. Jen nemám klobouk... Maličkosti za odměnu - to si pořizuju ráda hlavně právě šátky a náušnice, jelikož si to nemusím zkoušet a vždycky mě to potěší

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přesně, cetky potěší a nestojí moc, takže na ně mám vždycky!

      Vymazat
  4. Strašně se mi líbí ty džíny a hlavně nohy v nich:) Vypadá to skvěle! A někdy jsou rychlé outfity lepší než složité promýšlení, kdy se tolik kombinuje, až překombinuje.)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ano, pro mě je to sice záhada, ale je to tak! pravdu máš!

      Vymazat
  5. To ti přišlo docela pěkně pod ruku! :) Líbí se mi klobouk. Také plánuji pořizovat :) V.

    OdpovědětVymazat
  6. Tak toto sa mi velmi paci :) Rychly outfit u mna je pruhovane tricko a boyfriend dzinsy. Verzia ked prsi: krivak, oversize pulover, sal, leginy, hunterky :) Odmenujem sa pravidelne, od casopisov, cez bizuteriu az po kabelky za 100€ .. zalezi od toho, co vynimocne som urobila :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já to pravé pruhaté triko nemůžu zaboha sehnat :( to je dobře, že se odměňuješ! Tak to má být!

      Vymazat
  7. Super pruhovaný trika jsem sehnala v HM. Jedno v dětským oddělení a druhý normálně v dospěláckým. A musím říct, že to dětský je daleko kvalitnější a líp sedí!

    OdpovědětVymazat