pondělí 20. května 2013

London outfit

Předpokládám, že vše podstatné o londýnské módní přehlídce FF jste se už dozvěděli z jiných blogů. Já jsem se jí účastnila čistě pracovně, a to za reportérskou část výpravy... Doufám, že co nevidět přidám nějaký random článek, protože mám teď pro změnu (pořád a dokola :) hodně práce, ale určitě vás neochudím o zážitky z Londýna. Ráda bych třeba nějaký delší foto článek co vy na to?
 Zatím tedy alespoň outfit, který jsem měla na přehlídku. Zvolila jsem krajkové šaty a novou khaki bundičku s letními kozačkami, které právě na holých nohou nejlépe vyniknou a moc ráda to tak nosím. Klobouk jsem měla hlavně z praktických dešťových důvodů :) Aby to bylo trochu večerní přidala jsem flitrovanou kabelku. Stylovala jsem se docela nápadně, protože jsem očekávala samou londýnskou extravaganci, ale nakonec jsem byla docela zklamaná, čekala jsem od návštěvníků show větší nápaditost. Takhle jsem tam byla docela za exota, ale co už, cítila jsem se skvěle a to je hlavní! No a po sundání bundičky vznikne docela elegantní večerní outfit byť ve světlých barvách! Je jaro ne?
dress/gate, shoes/baťa, jacket/nymph, purse/veromoda,hat/topshop

24 komentářů:

  1. Šaty jsou super, mega, nejlepší, nejkrásnější prostě Top! :) Těším se na fotky i článek :) A co se týče celého outfitu, tak myslím, že jsi volila skvěle, je to nápadité a jako dělané do londýnského nečasu :)

    OdpovědětVymazat
  2. zajímavý outfit, moc se mi k tomu líbí ten klobouček :)

    OdpovědětVymazat
  3. pěkný a na fotočlánek se těším!

    OdpovědětVymazat
  4. Klobuk dole za originalitu! :) a foto článok by ma určite potešil:)
    DanyLoveLife

    OdpovědětVymazat
  5. Trochu úsměv Luuuco! tváříš se jak kyselej buřt.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D tak to mě rozesmálo...většinou dělám i fotky s úsměvem, ale nakonec se rozhodnu pro ty bez...nevím proč, ale tak zkusím to trochu pozitivněji! :)

      Vymazat
    2. Tak to jsem ráda že jsem tě pobavila :-) Jinak vkus máš moc pěkný a ráda zavítám na tvůj blog, je vidět že si dáváš se vším práci. A chápu že jako kozorožka, vybíráš spíše vážnější portréty.
      Ahoj Luuuco.

      Luuuuca :O)

      Vymazat
  6. strasne se mi libi ta sukynka!! slusi ti to
    londyn miluju:)
    http://sienastyle.blogspot.it

    OdpovědětVymazat
  7. Moc se mi to líbí ... mám sestru v Londýně, tak vím, jak "šíleně" se tam oblíkají, taky bych stylovala nápadně. Atypičnost už pro ně asi byla nuda a dali se na klasiku.)

    OdpovědětVymazat
  8. To jo, souhlasim, tvaris se jako kdyz te to sere, tak to nedelej nebo se smej.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. proč hned tak silná slova? kdyby mě to nebavilo tak jsem nezačala dělat daily outfity ne? na úsměvu zapracuju, ale do ničeho se nutit nebudu, hezký den přeju!

      Vymazat
  9. Rozhodně jsem pro další fotky z Londýna. A ty boty jsou z Bati? Není možná! Už jsem nad Baťou zlomila hůl... :) Tak to tam rozhodně zajdu omrknout.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky mě překvapili! Fotky určitě budou, až se k nim dohrabu :)

      Vymazat
  10. Saty su paradne, v Gate som ich obzerala, este pockam, hadam ich daju aj za menej ako 25€ :)) A som za dalsie fotky z Londyna :)

    OdpovědětVymazat
  11. Líbí, moc. Sama bych se neodvážila, ale super.

    OdpovědětVymazat
  12. velmi super, u mariky na blogu ti to s tou kamerou sekne ešte viac!

    OdpovědětVymazat