pátek 3. května 2013

Víkend: Co na sebe?

Další z mých "praktických" článků a trocha inspirace pro volné, třeba víkendové dny. Já si tyhle koláže vytvářím čím dál častěji a baví mě to čím dál víc... :) takže se to nejspíš nevyhne ani vám a občas vám sem nahraju moje outfitové plány...většina z nich by se tu také měla objevit v samostatném outfit příspěvku! Hádejte, která bude následovat?
 Outfit do města: Celá v bílém! Nad koupí bílých kalhot jsem léta váhala, ne že bych byla takové prasátko, že bych si nedokázala udržet celý den bílé tričko, ale nejspíš z takového prapodivného respektu k téhle nemilosrdné barvě :)) No dobře, trochu prasátko jsem taky, ale kdo ne? Bílá nečistoty přitahuje, takže jsem v tom vlastně nevinně!!!
Boyfriend bílé džíny, bílý top, bílé boty jako základ a pro rozbití taška v přírodních barvách a barevný šátek. Zelená a bílá je prostě cool kombinace, která podpoří efekt svěžesti a čistoty! A nepotřebujete k tomu ani Brise ani Glide neboco.
 Outfit na chalupu: Do přírody a na chatu se naopak světlé barvy moc nehodí, nehledě na to, že byste spíš měli splývat s okolními rostlinami, jako správnej zálesák bez khaki ani ránu! Není nic horšího než nanynka, co si hlídá aby si náhodou neušpinila bílou sukýnku...
Teplákovina frčí, ale na kraťasech je nejvíc kůl. Aby to zas nebylo moc válecí, přihoďte triko s ohrnutými rukávy (já to svoje pravé koupila v Topshopu) a klidně s potiskem nějaké metalové kapely :), konversky jsou IN vždycky a každý nějaké třeba jen podobné kecky najde doma...originální kabelka zachrání situaci, kdy se nečekaně ocitnete na vesnicné zábavě nebo májové pouti :)
Outfit na náplavku: nebo na jakoukoliv jinou trendovou venkovní zahrádku. Pražská náplavka se teď stala hodně IN místem (skoro škoda, že to tak zkomerčnělo...nonic) a hemží se to tu stylovými lidmi/hipstry/intelektuály a dalšími free individui :))) a kdy jindy se vyblbnout na oblečení než právě na pohodové posezení s přáteli?
Tenhle outfit jste už na mě vlastně viděli, ale určitě není na škodu ho sem dát jako možnou inspiraci. Možností je spousta. K základu šortky a triko můžete obléct v podstatě cokoli, záleží jen kým chcete pro danou chvíli být. Bohémka navleče třásňovou vestu a klobouk, intelektuálka ležérní sáčko a velké brýle (nezbytná je ovšem tlustá bichle v jedné ruce a Iphone v druhé...a pivo v kelímku ve třetí ruce...ehm), sporťačka velká módní sluchátka a barevnou bundičku. Tak kým budete pro dnešek vy?

Uff, doufám, že jsem vás moc nezahltila dlouhým textem a třeba jsem vám tímto článkem zpříjemnila volnou chvilku na internetu! A co nosíte o víkendech nejraději VY?

8 komentářů:

  1. ta bílá se zelenou je příjemná kombinace :)
    já se přiznám, že když jdeme někam na výlet do lesa, nosím vysloveně sportovní oděv a moc to neřeším :) spíš v létě někam na procházku se víc snažím, nejradši mám volnější pohodlnější trička, džíny,barevnou kabelku/tašku, případně nějaký ladící šátek

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já to do lesa taky moc neřeším, ale on ten outfit na chalupu je vlastně hodně pohodový složený z kousků, které si každý na chatu asi stejně zabalí, jen stačí mít k dispozici pár doplňků, které ho dokáží pozvednout i pro společenskou příležitost (tím myslím třeba táborák, návštěvu hospůdky apod.. :) díky za komentář!

      Vymazat
    2. no u nás na chalupě bych ti nepřála vidět ty "outfity", co tam nosíme :) Do té hospody to je lepší, to se snažím ...

      Vymazat
    3. :D vždyť je to nakonec asi fuk ne? :))

      Vymazat
  2. bílý outfity se mi moc líbí...ale...špína je fakt přitahuje a zvlášt ve městě, to je špinavý všude...ehm, proč já si vubec teda kupovala bílý šaty?:D snad se odvážim je nosit i v praze

    a ta bohémka ti sedla=)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mě se to taky moc líbí a letos si na to konečně i snad troufnu sama :) , bílý šaty jsou ještě dobrý, jsem zvědavá na ty kalhoty... :) asi si budu muset nosit nějaký podprdelník :D určitě odvážíš, přece ti nebudou ležet ve skříni...díky!

      Vymazat