středa 19. června 2013

Daily: HOT

Jak si užíváte letních teplot? Tak dlouho jsme si to všichni přáli, že nepřipadá v úvahu si stěžovat! Ani když jezdíte celej den v autě bez klimatizace (a to je horší než chodit pěšky to mi věřte!). Jo a jestli mi někdo z vás napíše, že nejsem zas tak moc opálená, tak vám za trest ukážu tu příšeru, co mám na pravém koleni! (Nevím, co všichni řeší, ale já si opravdu připadám nejopálenější široko-daleko, takže to tipuju na zelenou závist. TAK!)
 Poslední tropické dny volím hlavně šortky a top, dnes jsem si vzala ten nejmenší a nejvzdušnější co mám a udělala jsem dobře. Po dovolené mám dost neposedné a zničené vlasy(proto ten drdol :) a tak se dnes chystám konečně!!! ke kadeřníkovi. Doufám, že jakmile vylezu ven, spustí se bouřka...vlastně s tím tak trochu počítám...taky vás vždycky po kadeřníkovi zastihne déšť?
 Zákon schválnosti nebo náhoda?

shorts/topshop by sh, top/zara, shoes/topshop,bag/fifty fifty, bracelet/river island

5 komentářů:

  1. Opálená jsi krásně, ale připadáš mi nějaká .. unavená .. asi horkem ... kdo dnes není:) Jinak já mám dnes bílo modrý prožkouvaný šaty, ale přepískla jsem to s výstřihem a tak na mě všichni celej den čumí - ženy znechuceně, muži nechutně :D

    OdpovědětVymazat
  2. Seš hezky opálená a ty šortky jsou super :)) moc ti sluší ;) já jsem dneska naštěstí nikam nemusela, tak jsem si hnedka ráno po probuzení oblékla plavky a celý den trávím na zahradě, sice převážně ve stínu, ale to mi stačí :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ó jak ti závidím! Já celý dny někde lítám, bez klimatizace se peču jak prasátko na rožni...chudák já :)

      Vymazat
  3. nestává, ale už abys vyšla!:D v tom vedru se nedá žít

    taky nejsem po turecku nijak zvlášt opálená, ale když se rozhlídnu po lidech, jsou to bud růžový prasátka nebo sejráči...takže opálený jsme asi dost:D

    OdpovědětVymazat