pondělí 24. června 2013

Festivalová

Co bych to byla za hipísáka, kdybych neměla tyhle šaty? Co bych to byla za hipísáka, kdybych hipstersky nepřijela na United Islands na koloběžce? Jeden pád mě nezlomí, už zase skáču přes obrubníky :))
Možná se vám tyhle šaty zdají být na válení na trávě (měli jsme deku) a ježdění na koloběžce nepraktické. Mě v nich však bylo báječně, jsou opravdu pohodlné a určitě v něčem podobném na fesťáku jen tak nezapadnete do davu šortek a tílek (což jsem hned druhý den udělala, ale jen proto, že jsem byla neskutečně líná něco vymýšlet :) Šrámy se mi už téměř zhojily a já tak opět neohroženě seskakuji z chodníků. United Islands jsem si nebývale užila, Ladronka je mnohem příjemnějším místem pro festival, spousta místa na sezení, sluníčko, žádné přejezdy a přebíhání v městském provozu...tak by to mohlo být pokaždé! 

Byli jste se podívat? Jak se vám líbil letošní ročník?


shoes/deichmann, dress/hm, sunnies/CA, bracelets/souveniers, boyfriend´s hat

12 komentářů:

  1. pokladam za nepriazen osudu, ze som si prave dnes skusala tieto saty a mi vobec tak skvele nesedia ako tebe :D takze, mila Lucka, tieto saty boli asi stvorene pre teba, lebo na tebe vyzeraju neskutocne :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já si je zkoušela asi před dvěma měsíci a nebyla si vůbec jistá, že by mi slušely, tak jsem je tam nechala a když jsem na ně narazila ve slevách, řekla jsem si, že je to asi osud a vzala je, i když nejsou právě lichotivého střihu...Ale jsou strašně krásné, tak to jinak nešlo...

      Vymazat
  2. s kloboukem a brýlemi je to fakt super kombinace!! :) B.

    OdpovědětVymazat
  3. Krásná hipísačka! Jinak to už je další názor, který se přiklání k tomu, že na Ladronce to bylo lepší. Tak asi bylo:)

    OdpovědětVymazat
  4. Hipisakum už ale odzvonilo, ne?

    OdpovědětVymazat
  5. Úžasné fotky a šíleně moc Ti to sluší! Fakt super! :D Jsem z těch fotek úplně nadšená :D
    until-the-sun-comes-up.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. really enjoyed reading nice blog, just looking about some blogs, appears a fairly nice platform you might be utilizing. I’m presently using Word Press for a few of my websites

    OdpovědětVymazat
  7. kolínko se zahojí:) jsi skvěle festivalová!

    OdpovědětVymazat