středa 17. července 2013

Daily: Khaki, green and camo

Tak jsem se zase nechala nachytat. Radím vám, nechoďte se jen tak podívat na druhou vlnu slev...zaručeně objevíte TY nejkrásnější boty, TU nejkrásnější kabelku, TY šaty co kolem nich mlsně chodíte už od jara...A všechny ty věci budete chtít koupit. Jsou přece taaak výhodné! (a oni fakt jsou nooo...) Moje platební karta pláče, ale ze super výhodných nákupů mám radost.  
Slevy si každoročně nejvíc užívám v létě...A vy?
Camo botičky jsem si obhájila tím, že je určitě vynosím i na podzim. Jsou opravdu pohodlné, což u bot ze Zary je skoro zázrak. Většina bot ze Zary jsou svěráky, ať si každý říká co chce...Jak si užíváte krásného počasí? Doufám, že máte víc štěstí než já(work work work) a válíte se někde u vody nebo výletujete!

shoes/zara, shorts/hm, top/veromoda, bag/vintage, bracelet/pullandbear, sunnies/jameson

8 komentářů:

  1. krásný boty! Já se válím u vody, nakupuju a užívám prázdnin!!

    OdpovědětVymazat
  2. botičky vypadají super,, těším se, až je uvidím celé (hlavně mě zajímá podpatek :))

    v druhé vlně slev jsem objevila hromadu věcí, ale zatím odolávám! (sama sobě se divím)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jsou bez podpatku ehm :)) to jsi silná osobnost teda! :)

      Vymazat
  3. už je druhá vlna? to abych radši nevylejzala:D zatim mam s botama ze zary dobrou zkušenost...asi kus od kusu...záleží na zpracování

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem taky neodolala a převýhodně nakoupila.) Jinak výletujeme po pražsku neb moře se letos nekoná, i tak je to ale moc fajn. V sobotu ale zas do práce (služba).( V létě to nejhorší, co může být.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro mě teda kdykoliv v sobotu do práce nejhorší co může být nejen v létě, ale teď když jsem odpracovala dva víkendy ve Varech mě snad nechaj chvíli na pokoji :))

      Vymazat