pondělí 22. července 2013

Skull Romance

Na Džbáně jsem byla naposledy jako šestileté škvrně. Ocitnout se tady po tolika letech byl trochu šok. Přilehlé budovy si už žijou svým vlastním životem. Jedna je úplně vybydlená, z dalších se stalo paintballové hřiště...Nic ale neubralo na pohodě a klidu (snad jen ty moderní budovy zasahující do výhledu od nádrže...) Sobotní Abstract party pod širým nebem byla fajn, každý víkend je tu OpenAir akce, sledovat dění můžete TADY na facebooku...Jak jste si užili krásný slunný víkend vy?
 Šatičky s lebkama mi přesně padly do noty. Jsou lehounké, krátké, dívčí a je na nich potisk mému srdci nejbližší (i když mu těsně šlapou na paty kytky). Spojení drsného s něžným si tak v klidu odbydete na jednom kousku oblečení a dál můžete přidávat. Třeba sportovní prvky - New Balance tenisky a zrcadlovky. Kabelku jsem nechala doma (spíš teda omylem) a bylo to docela osvěžující se jednou netahat s něčím na rameni... Ideální víkendový letní outfit. A co nosíte vy?
Přeji všem krásný horký týden plný pohody!

 dress,bracelet/hm, sunnies/sh, shoes/new balance, bracelet II./Diesel

10 komentářů:

  1. Šaty jsou suprový!
    My strávili víkend grilovačkou na zahradě, což bylo super.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Grilování jsme taky stihli, i když bylo hodně rychlé :)) díky

      Vymazat
  2. Vybrala si úžasný šaty na tuhle akci.) A díky za odkaz, třeba to některý víkend zvládneme.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) Jsem ráda, že někomu odkaz přijde vhod (mimo to jsem zaslechla nějaké zvěsti o akcích u motolského rybníku...ale pšššt! :) děkuju!

      Vymazat
  3. hezký šaty, já bohužel trávím poslední dva týdny doma s nemocí, už to je strašnej opruz :(

    OdpovědětVymazat