čtvrtek 22. srpna 2013

Daily: Light Grunge Look

Včera za hodné děvče v šatičkách, dnes tak trochu bad girl v lehčím grunge outfitu. Možná už víte, že právě Grunge styl bude jedním z nejsilnějších podzimních trendů, z toho mám fakt radost, nicméně o tom už brzy v článku o podzimních trendech, který pro vás připravuji...
 Černobílá kombinace šortek s trikem jednou z mých nejoblíbenějších (asi proto, že se dá pokaždé vynést jinak), kostkovaná košile a černé doplňky zastupují tu trochu grunge a nechtějte ani vědět, jak moc brutální budu následující sezónu...(hodně!). Nechám si pokérovat ruku, propíchám si obočí a z černý nevylezu....ok, trochu přeháním jako vždycky...no ale stejně...budu děsně zlá!

shoes/topshop, shorts/diy, top/amisu, shirt/zara, bracelet/from american indian,bag/gina tricot

10 komentářů:

  1. haha, taky mám někdy náladu se celá ocvočkovat, jsme holt rebelky :) ty kostkaté košile jsou teďka nějak in,asi doma nějakou vyhrabu ze střední :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. vyhrab, budou frčet, mají je snad ve všech obchodech!

      Vymazat
  2. Ty boty jsou prostě super! Grunge je zpět a já ještě pamatuju jeho první vlnu :)))). A v téhle podobě je navíc stylový. Thumbs up!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já taky pamatuju, naštestí tenhle grunge bude trochu o něčem jiném :) víc glamour :D

      Vymazat
  3. Tohle vypadá mooc dobře, ale já bych v tom zmrzla. Ráno chodím do práce už pěkně nabalená.
    A všimla jsem si, že už Ti jde zavřít šuplík :D ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. hehe nj konečně, vyházela jsem z něj asi miliardu kabelek co nenosím a tak už jde konečně zavřít...ještě mám jeden na druhý straně, ale na to je čas :)) Ráno opravdu není nejteplejí, já vyrážela až kolem poledne.

      Vymazat
  4. Parádní sandále, takové bych brala :)

    OdpovědětVymazat