pondělí 26. srpna 2013

Podzimní trendy 2013

Vypadá to, že přišel ten pravý čas na vypublikování článku o nadcházejících trendech...Po letním období, kdy jsem netíhla k žádnému určitému stylu přichází podzim hned s několika směry, ve kterých jsem se našla... Především pak Nový Grunge, ke slovu se opět hlásí pánský styl a romantika...Tento podzim a zima bude temná, černá, drsná i romanticky zasněná...Kým budete vy?
new grunge


Jak nosit NOVÝ GRUNGE? Zapomeňte na to, že vytáhnete staré džíny z roku DevětDva. Pamatujte! Náhražky nikdy nefungují!!! Raději zvolte nové střihy a nové materiály ať nevypadáte, že jste se zapomněli v dětském pokojíčku polepeném plakáty s Kurtem Cobainem (já měla tři obrovské héč). Skvěle budou fungovat rozervané skinny i boyfriendy, flanelku klidně vytáhněte starou po bráchovi. Nic víc v podstatě nepotřebujete, stačí nějaké nezávislé triko, které doma určitě objevíte, džíny, košile, parka nebo džíska a podle potřeby pořiďte třeba nový látkový batoh, čepici a bez čeho se neobejdete jsou Conversy (popřípadě martensky). Sluchátka do uší, nažhavte Nirvanu a nezapomeňte se tvářit dostatečně znuděně...Hlavně nenuceně jo.

New romance

Jak na Romantiku? Zajděte do nejbližšího sekáče a odneste si náruč kytkovaných šatiček. Nikde se tak dobře nenakupuje takový styl šatů. Věřte mi. Navíc vás budou stát pár korun na rozdíl od značkových. Přidejte hřejivý delší kardigan, přepásejte, do ruky popadněte vaší nejoblíbenější vintage kabelku a na nohy nazujte třeba vojenská bagančata. To aby té romantiky zase nebylo moc. Můžete doplnit kloboučkem, velkou šálou, nebo svetr vyměnit za koženou bundičku. Spojení kůže a jemných motivů/materiálů. To je to pravé pro novou romantiku...

Woman in Black



Pánský styl se hlásí o slovo každý rok, ale pokaždé trochu jinak. Pokud nemusíte široké kalhoty, rozhodně si nenechte ujít alespoň kabát v pánském stylu. Já osobně tohle vidím dost černě a nemohu se nabažit představy celočerného outfitu s ženskými prvky. Takže třeba černé skinny, bikery, černý kabát, černý sexy top s výstřihem, černé kouřové líčení a výrazné statement naušnice. Je něco víc sexy než Paní Tajemná? Jo a nezapomeňte na tajemný pohled.


other autumn trends
Další trendy, které stojí za zmínku.
KRAJKA: Nesmrtelná krajka, letos kromě černé a bílé i v dalších podzimních barvách (letos tlumené odstíny oranžové, hnědé dále vínová, šedá, fialová, temně růžová a světlá khaki)...troufnete si?
ROLÁK: Klasika. Buď ho nenávidíte nebo milujete. Zkusíte ho? 
PSANÍČKA: Módní diktát velí: Zahoďte crossbody tašky a noste psaníčka. Já říkám budu si nosit co chci ale psaníčko chci taky :)
BAREVNÉ KOŽICHY: no konečně trocha barev do toho umírání. Kožichy letos kombinují i více barev na jednom kousku. Co takhle modrý, zelený nebo fialový kožíšek?
METALIKA: Metalické až holografické barvy. Tohle není žert, zkusili byste takovou sukni?
LEOPARD: Znovu se hlásí o slovo a vrací se na výsluní. Had ho nemůže překonat. Leopard je právem nejlepší zvířecí potisk. A nemusíte ho mít nutně na kalhotech nebo kabátku. 
CAMO: Překvapivě se přesouvá i do podzimní sezóny. Ideální aplikace na parce nebo kalhotech, ale co takhle brýle?
VELKÉ ŠÁLY: Tak velké, že se v nich ztratíte, ale rozhodně zahřejí. Pořiďte si tu největší, až zafouká, budete se jen tiše smát a užívat si tepla!!!

Jaký trend vás nejvíc zaujal?

13 komentářů:

  1. Moje nejoblíbenější podzimní boty byly poslední čtyři roky steely, už jsou ale dost ošlapané, takže je letos hodlám vyměnit za Marteny - kytkované! Takže dvě mouchy jednou ranou - drsně i romanticky :)
    A těším se na avizované roláky - miluju je, jsou teplé, příjemné a mám v nich takový pocit, že zjemňují obličej.
    Ještě ten kardigan v tmavé barvě a koženkovou bundičku a myslím, že jsem ready :)

    OdpovědětVymazat
  2. parádní souhrn, já se chystám být paní tajemnou, pak chci nějaký ten rolák a velké šály :) Jo a krajku jen opráším, ta musí být

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem rozhodně pro drsnou romantiku :). A taky pro maxi šály, leoparda a roláky. Díky za prima shrnutí!

    OdpovědětVymazat
  4. katie bude in black...a taky mozna trochu grunge a lehce camo (s velkou šálou kolem krku):))

    super shrnutí, bejb!

    OdpovědětVymazat
  5. já už si na něj bohužel nepřipadám dost teenage, jinak se mi líbí nejvíc.) New grunge je mi nejbližší, ale já už si na něj nepřipadám dost teenage, woman in black jsem každý rok bez ohledu na trendy a velkou šálu si letos konečně musím pořídit. V předchozích letech jsem v tomhle ohledu dost troškařila.)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no já si taky moc teenage nepřijdu, určitě to půjde stylovat nějak dospěleji :)ne?

      Vymazat
    2. Jsem to nějak zpřeklepla ten svůj koment.)) A ano, uričtě máš pravdu, aspoň to můžu zkusit:)

      Vymazat
  6. KRAJKA: Nesmrtelná krajka, letos kromě černé a bílé i v dalších podzimních barvách.

    Krajka je peklo :-). Jestli se chcete líbit tak krajku jedině na fajn sexy tílku a tričku :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já myslim, že třeba černé krajkové šaty jsou mnohem víc sexy než krajkový top(samozřejmě musejí mít vkusný střih). krajka neni peklo, pokud s ní umíme pracovat. A není to jednoduchý úkol, my se ale nebojíme že?

      Vymazat
  7. nějak mě poslední dobou sledování trendů nebaví, jedu si furt to svoje...ale tyhle tobě fakt sednou, to bude tvoje sezona=)

    pragueneedsmorestyle

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ano to bude určitě :) ono se ti to stejně nevyhne, nemysli si :D

      Vymazat
  8. do zimních trendů doufám vybereš nějaké pěkné zimní Conversky :)

    OdpovědětVymazat