čtvrtek 12. září 2013

A zase ten Baťa...

Opět milé překvapení v podobě bot z Bati. Popravdě jsem docela dlouho přemýšlela, které boty (rozumějte typ) povýším na nejoblíbenější pro tuto sezónu. Ve hře byly i bikery a army boots, ale nakonec jsem se rozhodla pro Chelsea boots, možná proto, že jejich největší sláva už je pryč a já chtěla něco opravdu jednoduchého ke kalhotám i sukni.(navíc půjdou skvěle ke všem podzimním stylům). Btw všimli jste si jak se letos kotníkové boty zvýšily i více než dva centimetry nad kotník?
 Podzim opět udeřil s mocnou silou, ostatně jako pokaždé, proto baleríny a podobné boty kupuji jen na jaře. Vím, že přechod mezi létem a podzimem bývá mnohem zákeřnější a i když si občas nějakou tu frajeřinku s holými zády neodpustim, nohy mám raději v teple. Vyhnu se tak chřipkám a nachlazením... Tyhle chelsea jsou super pohodlné, kožené a miluji je stejně jako všechny své boty...Myslím, že jsem se celkem nenápadně přeorientovala z kabelek na boty...To je hold přirozený vývoj. :) Jaké boty si chcete na podzim pořídit vy?

18 komentářů:

  1. Jsou strašně hezký!:O také jsem včera kupovala boty.
    Zvu tě k sobě na giveaway sponzorovanou zahraničním eshopem!<3

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadají super pohodlně. Já sháním černé jezdecké kozačky, už asi 3 roky a zatím stále neúspěšně...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ty se shání dost špatně, viděla jsem nějaké v Zaře myslím.

      Vymazat
  3. Mám dvoje chelsea - jedny nekožené asos (každopádně mi ještě nepromokly, takže pohoda) a nově jedny kožené Baťa (ale zase z kůže obrácené, takže do deště tak nějak asi ne). A sháním něco (už říkám něco, slevila jsem z nároků) v hnědé barvě, co se mi bude líbit a bude to univerzálnější. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. v baťovi mají moc hezké chelsea v hnědé barvě, sama bych do nich šla, kdyby byly černé :) jsou super jednoduché takže fakt doporučuju se jít na ně podívat !

      Vymazat
  4. Jsou moc hezký a celá Ty, hlavně ta první fotka.) Dobrý podzimní výběr!

    OdpovědětVymazat
  5. tak mně ta zima od noh moc nejde, takže teploty okolo 10 stupnů mi na balerínky apod. nevaděj, za to tělo musim mít v teple! (ale asi to bude tim, že mam nohy celej rok zmrzlý jak mrtvola, takže od nich můžu stěží víc prochladnout:P:D)
    a taky jsem tenhle týden nakoupila u bati=), ale jedny botičky ještě zvažuju, váhám, jsou fakt dost šílený:D
    a prej letos nebude druhá dovolená, copak to?:(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. aha, to by mě zajímalo teda, který sis vybrala :), pojedeme doufám na nějaký eurotrip a na delší dovču až v lednu někam hoodně daleko :)

      Vymazat
    2. v lednu hodně daleko, to zní ještě mnohem líp než nějaká záříjová koupačka=)...bohužel si to musím ještě o rok odložit, není čas ani s kym

      Vymazat
  6. ktere to jsou konkretne, posles mi prosim odkaz z e-shopu bati? taky tam mam jedny vybrane, ale tyhle mozna vypadaji lip :-) diky! d.

    OdpovědětVymazat
  7. Bata ma este nikdy nesklamal, topanky su paradne :) Minulu jesen som si tam kupila clenkove cizmy, tento rok ich ma aj v sivej farbe, tak nad nimi uvazujem :) Okrem toho som kupila este bikery v Aldo a clenkove tenisky v Zare :)
    Jana

    OdpovědětVymazat
  8. Ach ty jsou, asi si pro ně musím zajít :)

    OdpovědětVymazat