úterý 17. září 2013

Goodbye summer days

Nejspíš poslední outfit s holýma nohama, odteď už asi jen punčochy a kalhoty. Poslední dny jsou u mě jako přes kopírák. Černá od hlavy až k patě + nějaký ten barevný akcent...zatím mi to docela vyhovuje, uvidíme, jak dlouho mi to vydrží. Tenhle outfit je ještě z minulého víkendu, kdy bylo krásně a svítilo sluníčko...Jaká je vaše uniforma posledních dní?
 Simple kombinace, kterou jsem na sebe hodila, aniž bych nad outfitem víc přemýšlela (ještě aby jo v neděli...). Ale protože se jedná o samé základní kousky, nemůžete vlastně šlápnout vedle. Aktuálně mám nedostatek topů (jako ostatně celý rok), většina těch, do kterých se zamiluji se mi záhadně po prvním praní smrskne nebo začně žmolkovat. Docela mě přestává bavit vytahovat ze skříně nepoužitelné věci. Kam chodíte pro trička a topy vy? Máte nějakou značku, na kterou nedáte dopustit?

 shoes,top,scarf/hm,shorts/diy,jacket/sisters,clutch/topshop

14 komentářů:

  1. Nejlepší trička mají podle mě ve veromodě, mám osvědčený z tý basic řady a fakt vydrží.Mají i volnější topy. Jinak jsem taky v černé a vrátila jsem se i k fialové, klasika :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. super, díky za tip, omrknu to tam, říkala mi o tom už i moje ségra, takže se tam brzy vypravím! :)

      Vymazat
  2. Na basic kusky sadzam v poslednych dnoch aj ja, odchod leta znasam tazko ... inak chybaju mi prispevky na czechrestaurant, uz ich maam prejdene do konca asi 3x, dufam, ze s prispievanim nekoncis :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. sakrys já vím, trochu hodně jsem to teď flákala, hlavně jsme tedy chodili ted do osvědčených podniků, ale už te´d jsem publikovala jeden článek a další mám v zásobě :) prosím o trpělivost, času málo.

      Vymazat
  3. u mě je to stejně, většinou i bez toho barevného akcentu..a miluju ty tvoje boty! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Olala, ty boty mě na tobě dost baví! Na mě vypadaly příšerně...sakryš

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D nenapadlo by mě, že by mohly boty vypadat na různých lidech jinak...nad tím jsem nikdy nepřemýšlela, a děkuju ti!

      Vymazat
  5. Nedám dopustit na Jackpot. Dělá i základní jednobarevná trička a tílka. Je to moje nejoblíbenější značka spolu s Attrattivem.
    Moje uniforma jsou teď džíny a kožená bundička. A šátek, ten ostatně vždycky. Ale dneska jsem strašně vymrzla a vůbec mě to nepotěšilo. Že bych sáhla už po zimním kabátu??? :) Včera jsem ho uplně na vážno viděla na jedný holce v centru Prahy...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám Jackpot tak nějak spojený s usedlejší módou, moje mamka tam chodí hrozně ráda, ale já si tam nikdy nic nevybrala..Attrativo je fajn, ale i tam je třeba hlídat si kvalitu jednotlivých kousků, někdy stojí za prd, někdy jsou super, já dneska viděla dvě péřovky! Nekecám!!!

      Vymazat
    2. A přitom, já usedlá nejsem ani trochu :))) mám z Jackpotu většinou šaty a tílka, jednobarevný a jsou velmi kvalitní.

      Vymazat
    3. :) ok, dám Jackpotu teda ještě šanci, díky!

      Vymazat
  6. Tie topanky su nadherne :) Odchod leta znasam velmi zle, momentalne najcastejsie nosim dlhy sveter, jeggins a hunterky. Tricka nakupujem vo Vero Mode, Zare a naposledy som zohnala skvele sive v Jack&Jones :)
    Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. díky moc za tipy! Právě ale za Zara mě už hodněkrát zklamala no.

      Vymazat