středa 9. října 2013

Leather Converse

Na začátek musím napsat, že mi snad nikdy netrvalo tak dlouho si koupit nějaké boty, které mám v hlavě tak dlouho. Nejdřív jsem se nemohla rozhodnout, které Conversy chci, protože ty klasické kožené se mi nakonec moc nelíbily a navíc jsem nesehnala opravdu "černé"...  No ono je to nakonec docela jedno, protože mi padly do oka tyhle a ty vlastně tak docela úplně černé nejsou. Mají vlastně takovou dost záhadnou barvu. A záhady já miluju!
 Nejhorší bylo asi sehnat velikost, většina obchodů v Praze vede snad ty nejpodivnější velikosti vůbec. Nakonec jsem se dokonce vešla do té menší, no není to paráda? Nabídka je tady ale opravdu bídná a když vlezete do jediného specializovaného obchodu na Converse boty, zjistíte, že kožené ještě nemají (a to mám jako čekat až začne sněžit nebo co?)...Tuhle lítací sukni (jak se vyjádřila moje kolegyně) mám už docela dlouho, nechápu, že se tu ještě neobjevila. Miluju její střih a na celodenní lítání a popojíždění autem po městě ideální společník.
Doufám, že ještě stihnu alespoň jeden outfit než se odeberu si ohřívat kosti do teplých krajin... Ach jak se na těch pár dní těším, věříte?

 shoes/converse, skirt/attrativo, top/amisu, leather jacket/ mango, scarf/zara, handbag/topshop

9 komentářů:

  1. Věřím! A kam vyrážíš, jestli to není tajné? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ó jééé, tam jsem nikdy nebyla, tak si to pěkně užij, načerpej síly a nasaj sluníčko :)

      Vymazat
  2. Perfektní kombinace s těma converskama! Užij si dovolenou, já vyrážím aspoň na Moravu do sklípku, ikdyž teplými kraji bych taky nepohrdla :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tyjo ve sklípku jsem nikdy nebyla, taky musím zajet :) tak ať tě pak nebolí hlava :D

      Vymazat
    2. nebolela :) vyběhali jsme to po pálavských kopcích :) užij si dovolenou!

      Vymazat
  3. Po tehle converskach jsem taky pokukovala... .-) Hezkou dovcu!

    OdpovědětVymazat
  4. Lucko, na Tvůj blog jsem kápla náhodou při výběru mých dalších vysněných tenisek - zbožňuju je! Hlavně ty kožené.
    Moje 1. (nízké, v zářivě červené s bílou) jsem si koupila před 4roky a skvěle slouží dodnes, myslím, že to bylo v MIXERu. Nadchly mě natolik, že jsem si pořídila další, tentokrát v tyrkysové barvě (DAPI). Mám vlastně jen jedny látkové a to Converse - vysoké šněrovací v temně modrém provedení (vzadu mají zip pro snadnější nazouvání).
    Letos jsem se rozhodla pořídit další, nejlépe černé do podzimního počasí a kdy nám teploty ještě nespadnou hodně pod nulu (na zimu jsem vybavena botkami ve stylu tenisek v hnědé patině, sahají do půl lýtek a jsou vybaveny beránkem).
    Nakonec jsem vybrala tyto: http://www.coolkecky.cz/Converse-Clot-Disney-Memorial-Black-high-d97.htm
    .....líbilo se mi na nich, že nejsou zbytečně nazdobené - je to taková čistá linie, která bude vypadat pěkně jak ke kalhotům, tak k sukni, šatům. Zatím ale čekám, až dorazí - firma posílá tenisky rovnou ze zahraničí, takže o něco delší čekací doba, ale zase to vyvažují pěkné ceny.

    No, jenže.... to bych nesměla kápnout na Tvůj blog:o) ....tvůj blog a tvé Converse - zamilovala jsem se do nich. Vypadají fakt úžasně na nožce a ta patina! Krása! Nedalo mi to a začala prohledávat všechny e-shopy. Nakonec jsem je našla jen ve 3 obchůdkách, z toho jen 1 měl moje číslo (38/5,5) - ale díky za ten 1! - mám objednáno:o)) Takže díky za Tvůj článek!

    P.S.: Jinak outfit super! Mám ráda tyto kombinace a to pohodlíčko:o)

    Pavlína

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo a viděla jsi tyto: http://www.eukicks.com/converse-chuck-taylor-hi-premium-zip-brown/

      ....ty jsou teda taky moc povedené:o))

      Vymazat