čtvrtek 24. října 2013

New In: Zásadní kousky

Zatím se pořád aklimatizuji na Prahu po dovolené, naštěstí jsme se vrátili do pěkného počasí, což opravdu oceňuji :) Za poslední dobu mi přibylo pár věcí, které mi budou zpříjemňovat následující chladné měsíce...Co zásadního jste si v poslední době koupili vy? Nebo co vám udělalo radost?
 Na tyhle beanies mě přivedl kamarád, který měl jednu z nich na sobě. Ne, neservala jsem mu jí z hlavy, ale došla jsem si je koupit. Jsou skvělé, a proto jsem odešla rovnou se třema kouskama, v šedé, černé a pozor! ve vínové, což není právě moje oblíbená barva, ale rozhodla jsem se jí vyzkoušet. Vypadá to, že bychom se mohli mít docela rádi. :)
 Bikery jsem už pustila k vodě a našla perfektní náhradu za loňské army boots. Tyhle jsou kožené a super pohodlné. Myslím, že už si nikdy nekoupím boty ze syntetiky. Zaprvé nic nevydrží, zadruhé tzv. nedýchají, a to je docela zásadní věc, když je máte na noze celý den, že?
 Zrcadlové pilotky. Sehnat je u nás rovná se nesplnitelná mise. Naštěstí na mě mrkly tyhle od stánku na Tenerife, kde jsme byli na dovolené. Olé!
Over-the-knee boots. Zhmotněný sen po placatých kozačkách nad kolena se vyplnil. Jsou opět celokožené a za příjemnou cenu. Snila jsem o nich fakt dlouho. No a jako bonus pár třásniček, to je moje!

A teď vyhlašuji celosvětové pátrání po dokonalém kabátu. Bude to boj, ale já se nevzdávám!

army boots/Bunker-Destroy , beanies/ New Yorker, sunnies/ Souvenir, over-the-knees/ Humanic

11 komentářů:

  1. Na ty beanies se budu muset dojít podívat :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak ještě jsem možná zapomněla dodat, že jsou z pánského oddělení! Mají jich tam hodně, kdybych byla ještě větší blázen než jsem, možná bych odešla tak s deseti kousky, ale možná se tam pro nějakou pletenou ještě vrátím :)

      Vymazat
  2. Zásadního jsem si v poslední době nekoupila asi nic, ale momentálně pátrám po pohodlných kalhotech, spíš teplácích, ve kterých vydržím třináct hodin letu do Asie :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jéé výlet do asie ti závidím :) fajn tepláčky jsem teď viděla v Zaře, otázka je, jak budou kvalitní, ale hezký teda byly!

      Vymazat
  3. dobrý úlovky=) kolik stály kozačky? kůže je prostě kůže, tý se nic nevyrovná...samozřejmě kromě gumáků, když prší:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no já ty gumáky moc nemusim, stály 2999,- :)

      Vymazat
    2. já zbožnuju..skáču v nich do louží:D a nemusim se jim opatrně vyhejbat:/

      Vymazat
  4. ach ty kozacky.. ve kterem humanicu? vyfot se v nich, at vidim, jak vypadaji v akci :-) d.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Urcite uz brzo budou fotky!!! KOupila jsem je na Narodni v praze. :-)

      Vymazat