středa 30. října 2013

The TARTAN

Dostihla mě podzimní lenost, takže se s outfitem hlásím po pekelně dlouhé době...Doufám, že mi to odpustíte s touhle náloží sluníčkových fotek :) i to opálení z dovolené už mi skoro slezlo...vlastně už mi přijde, že jsem vlastně ani nikde nebyla (díky všem těm milým a hodným lidem v práci eh...taky vás dokážou lidé v okolí tak pěkně srazit na zem, sotva jste se vyškrábali na ten pomyslnej obláček?)
Kolem téhle tartanové šály jsem kroužila asi měsíc až jsem jí prostě neodolala. Je tak báječně obrovská, měkká, teplá a vypadá, že by vás sežrala, kdyby mohla. Taková šálová Adéla... K černé samozřejmě vypadá nejlépe, ale chtěla bych ji vyzkoušet třeba i se šedou- celošedý outfit hmm? (vlastně proč ne, z druhé strany má totiž černobílý vzor cha!) 
Vysoké kozačky teď nosím dost často, je to takový ten kousek, se kterým se musí dost opatrně, podle mě se nejlépe snesou s kalhotama, tunikou a velmi pohodovými, delšími šaty (prostě nic sexy chápejte nejsme na E55). Dobře by mohly fungovat i s parkou v trochu klučičím stylu, ale to už bychom moc předcházeli, na to si počkejte :) Jo a taky je konečně dostatečná zima, takže nasadit čepice a GO!

Ph. T.// boots/humanic,jeans/hm,sweater/ny,jacket/mango,scarf/zara,bag/gina tricot,beanie/ny man

12 komentářů:

  1. Skvělá práce, Lucko! Škoda, že to s těma botama nad kolena nepochopily úplně všechny, co je nosí... Já se plně ztotožňuju s Tvojí verzí, že se na ně musí opatrně. Vypadá to parádně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D to jo teda, především dámy ze showbyzu haha. díky!

      Vymazat
  2. Skvelé! Veľmi sa mi to páči :) Hlavne ten šál, krásne tú čiernu oživil :)
    LipstickJungle

    OdpovědětVymazat
  3. Moc pěkný, ta šála a detaily v podobě zipů, krásně to ladí! Ty fotky mi zvedly náladu, což jsem dneska dost potřebovala, tak díky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to jsem ráda, mě samotný outfit také zvedal náladu celý den, takže dvě mouchy jednou ranou? :D

      Vymazat
  4. A co nějaký outfit z dovolené? Na ten jsem se těšila..:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. noo, já jsem vlastně byla dost líná tam vůbec něco fotit na blog, že jsem se nakonec vůbec nedokopala, ale nějaký random bych vymyslet mohla třeba.. vyloženě outfitové to asi nebude, ale zkusím nějaký výběr udělat :) těší mě, že jsi se těsila...

      Vymazat
  5. Taky mě zajímá, zda budou nějaké fotky z dovolené.. Podobnou šálu jsem si koupila v C&A a kroužila jsem kolem ní přesně jako ty, až jsem ji nakonec ulovila, nejvíc se těším, až si ji vezmu v mrazech ke camel kabátu :) aaa už aby byla ještě větší zima!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ok, fotky budou, až se k tomu dostanu (spousta práce-ohraná písnička no já vim), ale zima už je! Bez šály ani ránu!!

      Vymazat
  6. Sluší ti to. Jen mě mrzí, jak málo teď přispíváš. Z čisté vypočítavosti, protože tvoje outfity mě moc inspirujou. Teď už jsem pár týdnů bez nápadu, takže chodím v teplákách a vaťáku :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Achjo no, bohužel vyhlídky na další asi měsíc nejsou o moc lepší, ráda bych přispívala víc, ale prostě a jednoduše to nestíhám, slibuju ale, že se za pár měsíců snad dočkáte něčeho hodně zajímavého, do té doby se budu snažit přispívat co nejčastěji, jak to půjde.. :)

      Vymazat
  7. Kolem téhle tartanové šály jsem kroužila asi měsíc až jsem jí prostě neodolala. Je tak báječně obrovská, měkká, teplá a vypadá, že by vás sežrala, kdyby mohla. Taková šálová Adéla... K černé samozřejmě vypadá nejlépe, ale chtěla bych ji vyzkoušet třeba i se šedou- celošedý outfit hmm? (vlastně proč ne, z druhé strany má totiž černobílý vzor cha!)
    wholesale t
    mens tees wholesale

    OdpovědětVymazat