středa 20. listopadu 2013

50% COAT

Pomalu začíná přituhovat, ale naštěstí jsem konečně objevila ten pravý kabát na zimu, takže mi to vlastně ani tak moc nevadí...Jen už asi nevylezu bez čepice, což je vlastně docela škoda, když mám nový účes (který ale neuvidíte, dokud nepřestane foukat vrr!) 
 S kabátkem jsem maximálně spokojená, splňuje totiž všechny požadavky, jaké jsem na něj měla. Je tmavý (vlastně jsem ráda, že není úplně černý, takže kdejaké smítko pohltí a neukáže..), má jednoduchý klasický střih, je dlouhý až ke kolenům (kvůli tomu jsem eliminovala asi 98 procent všech kabátů v obchodech), no a v neposlední řadě je dostatečně teplý (to že obsahuje celých 50 procent vlny mě vlastně dostrkalo až ke kase :) Dokud nesněží a nemrzne užívám si ho v kombinaci s Conversama, což podle mě vypadá dost kůl, ale už se hrozně těším na vysoké kozačky + tenhle kabát, protože mi bude koukat asi tak centimetr něčeho pod, a to by mohlo vyznít dost tajemně nemyslíte?

Už jste ulovili váš vysněný dokonalý kabát/bundu/parku na tuto sezonu?

ph.T.//shoes/converse,jeans,necklace/hm,top/ny,clutch/ikks,coat/hm

14 komentářů:

  1. kabátů mám dost, ale ještě minimálně jeden určitě chybí, mam vysněnej a už i nalezenej, ale čekam, až mi ho zlevněj....takže dokud nebude muj, nikdo ze mě žádným mučením nedostane, odkud je:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahhháá no tak to jsem zvědavá, doufám, že se pak pochlubíš na blogu :) taky mám ještě jeden v merku heh

      Vymazat
  2. Ten kabat je nadherny a neskutocne Ti pristane :)
    Jana

    OdpovědětVymazat
  3. Nádhernej a hrozně sluší! :-) Minulý týden jsem stála před výlohou s kámoškou, co má stejnou výšku i typ postavy jako ty a říkala jsem jí, jak se mi ty rovný kabáty hrozně líbí, ale vypadám v nich jak idiot a že by byl ideální na ní... a teď mám důkaz ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no vidíš, a já jsem moc nedoufala, že mi sedne :) důkaz je na světě !

      Vymazat
  4. vypadá opravdu nádherně :) skvělá koupě ;) já mám oblíbený světlý kabát ze Zary, pak khaki parku z H&M a černý krátký kabát z H&M. Tyhle tři střídám v zimě nejraději :)

    OdpovědětVymazat
  5. Dneska jsem v OD Smíchov Lucku potkala a jelikož nejsem z Prahy, bylo to jak potkat Karla Gotta v MHD v Budějkách :-) Je fakt moc hezká a daleko vyšší, než jsem si myslela. Takže pokud jsi dneska potkala divnou buchtu, která na tebe furt civěla, tak se neboj, byla jsem to já. A furt jsem přemýšlela, jestli tě mám oslovit a poděkovat, protože tvůj blog miluju a tvůj vkus je mi hodně blízký. Ostýchavost zvítězila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :DDD tak teď jsem se fakt zasmála, Karla Gotta, hahah, já si vůbec nepamatuju na nikoho kdo by na mě civěl :), byla jsem zrovna dost zamyšlená a utopená ve svém světě :) ale škoda, že jsi mě neoslovila, určitě by mi to udělalo radost!! Právě včera bych to ocenila ještě víc než kdy jindy :) moc ti děkuju za milý vzkaz, jsem ráda, že se ti u mě na blogu líbí a doufám, že i do budoucna bude! Hezký den ti přeju, doufám, že sis dobře nakoupila!

      Vymazat