pondělí 11. listopadu 2013

Biker pants

Letos tvrdě jedu v kůži a pleteninách. Tyhle dva se totiž extra můžou dohromady, tak jim dopřávám tu možnost trávit všechen čas společně... Co by za takovou možnost někteří lidé dali, že?
Že si kožené kalhoty přeju už pár let snad nemusím nijak zvlášť komentovat. Která z nás by je nechtěla? Klasický podzimní kousek, který každou sezónu stačí jen vytáhnout ze skříně, doplnit jednoduchým topem, svetříkem a jste nejstylovější široko daleko vysoko...Na těchto oceňuji prošívané detaily, které z nich dělají nevšední záležitost! :) Jo a taky je v nich narozdíl od džínů parádní teplíčko, takže jsem si je vlastně pořídila v zájmu zdraví!
Takhle nalehko už opravdu jen dnes, zítra čapnu parku a dokud neseženu TEN DOKONALÝ KABÁT, nevylezu z ní..Zzzima!!! Čím se teď zahříváte vy?

ph.T//boots/bunker, pants/zara,sweater/atmosphere,vest/attrativo,beanie/ny, rings/hm

16 komentářů:

  1. Máš to pěkné a souhlasím, kožené kalhoty jsou do chladného počasí ta nejlepší volba :)

    OdpovědětVymazat
  2. Úžasný, perfektní, dokonalý. Můj sen je tohle nosit. Bohužel jsem si zkoušela několikery koženkové kalhoty a žádné mi nesedly, protože řetězce zapomínají na holky s pořádným zadkem. Takže jsem si to nahradila alespoň koženkovou sukní, do té se toho vejde :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já zas nemám žádný boky a všechny kalhoty mi padaj i s páskem...si nevybereš no, každej má něco :) sukně je super alternativa!

      Vymazat
  3. Nohavice su nadherne :) Kozene by som brala, kozenka je hrozna a znesiem ju maximalne na sukni lebo hrozne "susti" :)

    OdpovědětVymazat
  4. ach kozene, to jo. ale urcite tomu odpovida cena :-/ kolik staly, jestli se muzu zeptat?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 1499,- nevím, jestli jsou opravdu kožené nebo koženkové, každopádně jim to za jejich vzhled případně odpouštím a důležité pro mě je, že vypadají dobře, ne jako ostatní šunty co jsem v obchodech viděla za skoro stejnou cenu :)

      Vymazat
    2. tyy jo, tak to neni zase tak spatna cena! fakt vypadaji hezky a hlavne ti pekne sedi!

      Vymazat
  5. Já už jsem tyhle kožené kalhoty obdivovala tady http://www.whatstrend.com/author/annemiek/
    ale tobě seknou víc:)

    OdpovědětVymazat
  6. ano, přesně tuhle kombinaci ted nosím/preferuji...vyšší zavazovací boty, svetr a kožený kalhoty...akorát tobě to zase sluší víc:( :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ale prosimtebe :) a to jsem na těch fotkách s extrémním spánkovým deficitem, tak nevím, asi dobrej make-up? :D

      Vymazat
  7. Krásné, a odkud je ten skvělý pásek? :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj to jsou jedny z nejhezčích kožených kalhot co jsme viděla! Opravdu moc povedený outfit :) Můžu se zeptat kdy si tak zhruba ty kalhoty v zaře koupila? Jsou opravdu úúžasný :)
    Předem děkuji za odpověď Míša B.

    OdpovědětVymazat