čtvrtek 12. prosince 2013

V čem vyrazit na vánoční večírek?

Období vánočních večírků je v plném proudu, mě osobně čekají minimálně tři a tak vám přináším osobní inspiraci, jak se obléci na takový večírek, kde nejste vázáni na dress code a máte tak volnou ruku ve výběru outfitu. Většina večírků, na které se chystám se ponese spíš v uvolněném duchu, v prostředí baru, nebo klubu. Proto jsem si naplánovala je strávit ve společnosti kůže, která zastoupí spolu se šperky tu slavnostnější část outfitu.
christmas party
Outfit s koženou sukní a vysokými kozačkami, což by se mohlo zdát tak trochu na hraně, ovšem ne se zdánlivě obyčejným, ale roztomilým svetříkem, který vás vrátí zpátky na zem. S doplňky to nehodlám nijak přehánět, mám doma připravený earcuff, přidám pár jednoduchých prstýnků a psaníčko do ruky.

from work to the party
Může se stát, že nebudete stíhat žádný speciální styling a půjdete rovnou z práce na mejdan, v tom případě od země až po pas v kůži, na obyčejné triko přidat výrazný statement náhrdelník, koktejlový prsten a menší kabelku přes rameno. Ideální varianta na vánoční večírek v klubu. Nebudete vypadat, že se moc snažíte, ale zároveň velice sexy a tajemně...

Doufám, že se vám inspirace Vánoční večírek líbila, a budu ráda, když mi prozradíte, v čem se chystáte vy?

4 komentáře:

  1. Jeej, super inspiracia, akurat, ze moje cizmy dorazia az po novom roku a vecierok mam uz 20.12. :) Ale neva, saty z Cos-u to istia :)

    OdpovědětVymazat
  2. Zdravím z Vietnamu a hlásím, že tvůj výběr a nápady se mi moc líbí, i když o vánoční večírky posledních pár let přicházím. Ale i na běžné nošení je to super! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Wow tak to se mas paradne...zavidim vietnam teda a dekuju ti!

      Vymazat