pondělí 27. ledna 2014

Black and White

Bílé kalhoty v zimě jsou tak trochu zapeklité téma. V žádném případě nedoporučuji kombinovat je s vysokýma botama, jak to dělá většina dam v českých ulicích. Když bílé kalhoty v zimě, tak kotníkové boty. Sluší jim větší plocha než jen od kolen nahoru :)
Po období Women In Black v první polovině zimy se plynule dostávám do nálady černo-bílá. Můžu jen doporučit, protože je to opravdu osvěžující. Jsem ráda, že jsem sehnala i bílo-černé psaníčko, jednak jsem nějaké dlouho sháněla, a taky protože jsem si tuhle barevnou kombinaci usmyslela a hned stejný den natrefila na tohle skvělé, což byla docela velká náhoda. Do Benettonu už léta nechodím (zatímco dřív jsem tam byla pečená-vařená), náhodou jsem nakoukla (kvůli slevám jak jinak) a byla jsem docela příjemně překvapená! Ve slevách tam najdete hodně muziky za rozumné peníze (ta parka s kožíškem mě dodnes straší ve spánku :) Zrcadlovky byly náhodný kup, ale o to raději jsem, že jsem je sehnala, prý v nich vypadám jako terminátor ha!

Jak jste na tom vy a bílé kalhoty? Ano či ne? V zimě, v létě nebo kdykoliv?

ph.T.//chelsea boots/bata, boyfriend jeans/zara, top/gap, coat/mango, scarf/zara, sunnies/reserved, clutch/benetton

14 komentářů:

  1. Lucko, super. Na mně teda bílé kalhoty nikdo neuvidí z estetických důvodů, protože jenom superštíhlá postava tohle snese, ale líbí se mi, obzvlášť, když jsou vkusně sladěný. Což se dost málokdy stává, obzvlášť pak v létě, kdy maminy vytahujou bílé lněné kalhoty a jedna jak druhá v nich vypadá většinou příšerně :))). Za tvůj outfit ovšem palec nahoru!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to máš pravdu, určitě vypadají nejlíp na štíhlé postavě, bílé lněné kalhoty mi nevadí, pokud pod nimi není vidět prádlo a nejsou doplněné vytahaným barevných tričkem s obrázkem kačera donalda nebo jiného zvěrstva. děkuju ti!

      Vymazat
  2. Teda, musím říct, že mi spadla čelist, vypadá to SKVĚLE! parádní kombinace a ještě s tím psaníčkem, nemám slov :)

    OdpovědětVymazat
  3. Čierno bielu kombináciu milujem. Ja som zatiaľ nenabrala odvahu vytiahnuť biele džíny.
    Skvelý outfiť sekne Ti to ;)

    http://margifashion.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Přidávám se k Myyně, na mé boky bílé kalhoty fakt nejdou... nicméně ty (jako ostatně ve všem, což už víme ;-) ) v nich vypadáš skvěle!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. zase ti jdou jiný věci než mě, taky nemůžu nosit všechno (nebo jako můžu, ale ne všechno mi svědčí), každá postava si může dovolit svý a měla by toho tak využít!

      Vymazat
    2. Tak to me schválně řekni jednu jedinou věc, která ti nesluší ;-) Nevíš co? Já taky ne :-D :-*


      maggie2410.blogspot.com

      Vymazat
    3. třeba košile, ve kterých vypadám jako krabice (ale že mi to trvalo, než jsem na to přišla..), áčkové šaty a kabátky, topy na jedno rameno (bez podprsenky ani ránu!), dlouhé sukně atd... toho by bylo jejej!!

      Vymazat
  5. biele nohavice síce ešte nemám a ani neviem, či by som sa odvážila :D si ich obliesť, no topánočky mám podobné a sú the best :)

    pozývam ťa na môj blog a teším sa na tvoju návštevu
    CAMOMILLE GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky jsem na to sbírala chvilku odvahu, důležité je nosit, když je venku sucho, aby se nezacákaly a no problemo! Chelsea jsou nejlepší boty ke všemu!

      Vymazat
  6. hezký :) bílé kalhoty nosím kdykoliv :)

    OdpovědětVymazat
  7. tyjo, to je super!! a v těch brýle vypadáš skvěle :)

    OdpovědětVymazat