pondělí 6. ledna 2014

Light at the end of tunnel...

Tenhle potemnělý outfit přesně vystihuje moji aktuální náladu. Je po Vánocích, volno v nedohlednu, práce místo přátel...Přesto se snažím ze všech sil se neutopit sebelítosti a oživuji pozitivní myšlení a vzpomínky...Ještě to musím chvíli vydržet, světlo na konci tunelu je na dosah! 
 Ale abych nebyla jen negativní! V tomhle roce mě doufám čeká víc pozitiv, spousta změn na které se moc těším, současný životní styl mi už dlouhou dobu nevyhovuje, tak doufám, že vše zvládnu s lehkostí mě vlastní...možná se můj blog tak trochu promění v trochu víc lifestylový, ať tak či onak, doufám, že vás bude pořád bavit :)
Fotky jsou tentokrát trochu temnější, k focení jsme se dostali až pozdě odpoledne, cestou na hrad, kde jsme v bazilice sv. Jiří navštívili koncert vážné hudby :) byla tam sice hrozná zima, ale i tak jsem si to užila (trocha kultury nezaškodí), navíc jsem si alespoň protáhla ten kouzelný vánoční čas...ale teď už zpět do reality...a do zimy jedině s touhle dlouhou nejdelší pletenou šálou, vysokýma botama a v kožené mini....alespoň občas, jinak totiž nevylejzám z kalhot a z dlouhého černého pleteného svetru :) Pohodlí a teplo především...už by to chtělo jaro co myslíte?

 ph.T/ boots/humanic,leather skirt/mango, top,scarf/zara, coat/pullandbear, hat,bag/hm

12 komentářů:

  1. Super outfit, mám strašne rada tmavé farby :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásný outfit :)

    www.lucieglam.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. sluší to, jinak já jsem ráda, že tu nemáme jak v kanadě -30 :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nejen v Kanadě, brrr!!! tohle počasí co tu je teď mi maximálně vyhovuje :)

      Vymazat
  4. Náhodou, ikdyž v tmavých barvách i tak krásný outfit :)

    OdpovědětVymazat
  5. Moc ti to sluší :-) Ten kabátek je krásný)

    OdpovědětVymazat
  6. Krasny outfit!
    www.insideehead.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. ou...jo práce, zase blbá práce...taky jsem zahrabaná, ale dneska odpoledne mi konečně začalo svítit v tunelu (teda až po západu slunce, trochu paradoxní:D) a ted nechci aspon 2 dny nic dělat!

    OdpovědětVymazat
  8. super outfit! jen ta čapka mi k tomu moc nesedí!
    Jinak ale třeba ten kabát! Oujééé ♥

    OdpovědětVymazat