středa 29. ledna 2014

Multi Row Necklace

Neříkám, že obrovským zdobeným statement náhrdelníkům úplně odzvonilo, jen jsou už malinko okoukané a po několika sezónách přišel čas na změnu.
I když Trojité/dvojité jemné řetízky (chain multirow necklace chcete-li) se zatím objevily jen na pár zahraničních blozích (např. ZDE , druhý obrázek), nebo třeba v kolekci Maison Martin Margiela (už déle) a ještě déle nosí blogový svět řetízek s wishbone přívěskem (např. Marc by Marc Jacobs atp.) nelze tenhle nenápadný trend přehlédnout...
A vybírat si můžeme z hromady variant. Výraznější s přívěsky, úplně jemné bez, kombinované kovy (zlato-stříbro), roztomilé a romantické i drsné a minimalistické. Pro každého něco.
Já jsem si si svůj první koupila v H&M, je to úplně jednoduchý trojitý řetízek a ráda bych si pořídila další, třeba s přívěsky nebo různé jednotlivé (zkuste Topshop), které budu dohromady kombinovat (např. již zmíněné zlato-stříbro).

Nejlépe se hodí je připnout k jednoduchému topu a ten doplnit kardiganem, když už ke svetru, tak zvolit větší výstřih a nechat jej sklouznout na kůži. Tak vypadá nejlépe. Nenápadně originální, nenápadně trendy...

Jak se vám líbí trend trojitých řetízků? Vyberete si? Necháte se zlákat?

pics. by Pinterest

6 komentářů:

  1. Teda tenhle článek mě hrozně potěšil. Tvůj styl mám ráda, hodně mě inspiruje. A tenhle přišel den poté, co jsem si v HM ve slevách koupila tři delší stříbrný řetízky, každý krapet jiný, ale v sadě. Takže snad poprvé můžu říct........nekopírovala jsem :-) Mimochodem, dnes jsem projížděla tvoje starší příspěvky a kdyby ses chtěla zbavit některých ze svých černých šatů (Veromoda, Attrattivo), jsem první vážný zájemce :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tak super alespon vis co s nima a budes napred pred ostatnima ;) ja se do toho uplne zamilovala a vyhlizím dalsi kousky, zitra bude nejspis i outfit s jednim takovym retizkem ;) saticky asi prodavat nebudu, zatim jsem je moc nenosila a ty z vero mody nevim ktere presne myslis?? Btw jaky kopirovani simte :D o nic nejde..

      Vymazat
  2. No o kopírování úplně nejde, jen mě prostě inspiruješ. Zrovna dneska jsem si vyšla v bílých kalhotách, kotníkových oxfordkách a kabátku. Jeden z tvých posledních outfitů. Šaty Veromoda jsi měla tuším před rokem a kus s těma úžasnejma Zara botkama na poměrně vysokým podpadku. Styl šedesátky :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ježiš no tak to je super!!! já jsem dneska za černou můru :)) akorát podpatky jsem neměla na noze už tak skoro dva roky, tak teda opravdu nemách tucha, kterej outfit máš na mysli :D

      Vymazat
  3. Vidíš, já přes sebe takhle nosim řetízky různých délek už asi tři roky (k nelibosti mojí maminky) a on je z toho nakonec trend :-D Tak budu jednou taky trendy ;-)

    OdpovědětVymazat