čtvrtek 2. ledna 2014

Very Nice Vest

Letošní Holešovice fashion market jsme pojali spíš jako možnost se potkat a na nakupování nám zbylo jen pár minut, ukázalo se, že to naprosto stačí, stánky jsme proběhli asi za deset minut a já v poslední minutě ulovila tuhle báječnou vestu... Vy víte jak moc si potrpím na takové střihy...
 Kostkovaný vzor nejenže funguje jako letošní trend, ale báječně rozbíjí šedo-černou kombinaci... Opět nejgeniálnější jegging, které perfektně sedí k chelsea boots, fakt nemám ráda, když jsou kalhoty u kotníků širší než boty... Outfit si vyžádal co nejmenší kabelku a kočičák svou práci odvedl dobře myslím... 

Tenhle i minulý článek píšu z blogger aplikace a i když to není uplně dokonalé(a vy to nejspíš posoudíte nejlíp) je to možnost, jak blogovat i z cest/bez pc a to se cení...zkoušeli jste? 

Přeju všem mým věrným čtenářum Krásný nový rok a děkuji vám za Vaši přízeň, někdy to třeba vypadá, že na blog kašlu, ale věřte, že to tak není a myslím na vás i blog pořád... Už teďˇ vám můžu prozradit, že se blog během dalšího roku posune docela zajímavým směrem tak zůstaňte naladěni!!! ;)))

Shoes/bata, jegging/zara, sweatshirt/tally weijl, vest/ very nice praha, beanie/ ny, handbag,coat/ hm

7 komentářů:

  1. Taky přeju úspěšný rok a těším se na další povedený články! A na další směr jsem zvědavá :)

    OdpovědětVymazat
  2. hoho, tak to jsem napjatá=))
    a širší kalhoty u kotníků taky nesnášim! (ale najít fakt úzký je těžký:P)

    OdpovědětVymazat
  3. Tesim sa na dalsie Tvoje clanky a zelam vsetko dobr v roku 2014. A siroke nohavice v clenkoch fakt neznasam, akurat zohnat nejake, ktore budu na moje tenke nohy, je fakt problem :)
    Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji ti, nejužší jsem vždycky koupila v Zaře (a jegging jsou super možnost, jsou asi nejužší ze všech :)

      Vymazat
  4. no, tak ta vesta je skvělá! celý outfit je boží <3

    OdpovědětVymazat
  5. Na chystanou změnu se tedy těším! Vše dobré v novém roce!

    OdpovědětVymazat