pátek 7. února 2014

10 Minutes Make-UP Routine

Představuji vám moji kosmetickou speciální jednotku. Produkty, které používám pro denní líčení a díky nim jsem za deset minut Ready To Go!
 Make Up- Kvalitní, dražší podklad podle mě funguje lépe, než drogérkové sestry. Dlouho jsem byla spokojená s Loreal make-upem, ale pak mi přestal vyhovovat a přešla jsem k Lancome Teint Idol Ultra, který jsem používala skoro dva roky(opravdu mi bezvadně vyhovoval). Pak jsem dostala chuť experimentovat a vyzkoušela Estee Lauder (středně krycí Double Wear) a tak vám nějak pořád nevím, jestli to byla správná volba. Když ho nanáším, mám pocit, že je úplně k ničemu, ale o pár minut později zjišťuji, že funguje skvěle... Záhada! Znovu si ho asi nepořídím (výsledky prostě potřebuju vidět okamžitě) a buď se vrátím k Lancome nebo vyzkouším nějaký další (nějaký tip?)...Nanáším ho štětcem z HM, se kterým jsem moc spokojená (především proto, že vůbec nepouští chlupy).
Make-up v zimě zafixuji nevyditelným sypkým pudrem od Dermacolu (průhledným štětcem Mac) i pro matný vzhled a jako tvářenku neúnavně používám bronzer Guerlain (černý štetec Mac), který miluju nade všecky svoje šminky :) Eye Brower od Essence je zatím taková náhrada (to balení je prostě strašné!), než objevím nějaký lepší za rozumné peníze (víte o nějakém?), ale pokud pominu to chatrné balení, dobře se s ním pracuje a vydrží celý den.
 Oční stíny jsou kapitola sama o sobě, dlouho jsem hledala ty správné hnědé stíny pro denní přirozené líčení a tahle paletka od Lancome je zatím nejdokonalejší barevná sestava, jakou jsem objevila. Někdy využiju jen růžový stín (po probdělé noci vykouzlí odpočatý výraz), ale s hnědými se dají udělat i jemné kouřové oči...Prostě super! Šedé a zelené stíny od Korres jsem dostala k svátku a popravdě jsem nevěděla co od nich čekat. Nakonec jsem byla velmi mile překvapena, v několika vrstvách jsou opravdu syté, mají jemné třpytky a báječně se s nimi vytváří kouřové líčení, používám je hlavně na večer. Řasenku si jedu už dlouho klasiku od Max Factor - 2000 Calories a přemýšlím o nějaké novince (poradíte jakou?)
No a na závěr krásný a svěží parfém, trochu sladký, maličko kořeněný, ale hlavně pro denní použití fresh. Miss Dior :)

Jaké produkty používáte pro denní líčení vy? 

17 komentářů:

  1. Díky za tipy, mě zaujaly hlavně ty stíny od Korres! A na Guerlain se taky chystám. Pro mě je nepostradatelná tvářenka Dermacol, bezvadně drží, pak řasenka collosal volume od Maybelline a pod stíny zásadně báze od Too faced.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no báze pod stíny by mě asi dost zdržovala, ale děkuji za tipy, píšu si za uši :)

      Vymazat
    2. Mě ani nezdržuje, ale nepoužívám stíny denně. Je fakt dobrá

      Vymazat
  2. Jedu hlavně v tónovacím krému Stila s SPF30 a v broskvové tvářence od Clinique. To je základ. Řasenky střídám, ale nakonec se stejně vždycky vrátím k 2000 Calorie. No a nemůžu být bez barevných tužek na oči. Buď na horní linku nebo spodní. Černé mi bohužel nesluší.
    Jo a parfém! Vždycky! Nejradši mám Jasmin Noir od Bulgari a Hermésáckou 24 Faubourg :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. barevná tužka na oči zní jako docela fajn nápad, nemusela by prozradit moji nešikovnost si namalovat linky :)) a na jaro ideální díky!

      Vymazat
  3. Na obočí dělá skvělou paletku Bobbi Brown, oproti Essence vůbec nepráší, ale ta cena je úplně jinde. Pak jsem viděla moc hezkou od Catrice, byla za super cenu, ale nevím jak kvalitní. Ale až dodělám tu od Bobbi, chystám se ji vyzkoušet, abych to mohla porovnat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. cena vůbec nevadí, taková věc se kupuje jednou za dlouhý čas a vydrží, takže klidně zainvestuji, pokud budou mít dostatečně tmavý odstín, díky ti moc za tip!

      Vymazat
    2. catrice na obočí je super! dřív jsem taky používala essence, ale teď mám tužku i stíny od catrice a pokud je nepřestanou vyrábět, nebudu měnit. a obal taky něco vydrží, krabička mi spadla z výšky do vany a celkem nic se jim nestalo :-)

      Vymazat
  4. Túto kozmetiku vlastniť...sen :)

    http://werushberry.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  5. Essence eyebrow set používam i ja, sú fajn no obal...raz som s tým cestovala a bála sa, že sa to rozsype :D Keď mi dôjdu skúsim Catrice: http://www.catrice.eu/sk/vyrobky/oci/uprava-obocia/detail/product/eye-brow-set-010.html vyzerá to fajn, snáď i tiene budú kvalitné

    krasavnutri.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ještě jsem si vzpomněla na stíny na obočí od alverde, jsou dost tmavé a fajn, taková paletka...

      Vymazat
    2. no tak tu jsem donedávna používala, bohužel dopoužívala a sháním ji tak rok a nikde už není k sehnání...

      Vymazat
  6. musím říct, že máš krásnou výbavičku. to na mě je vidět, kdy ráno stíhám a kdy ne. Když stíhám, tak mám krásně nalíčené oči, všechno úplně top ale když nestíhám, tak mám jen řasenku. :-D jinak když teda stíhám, většinou se brblám s tím tak hodinu. báze, make up - momentálně max factor, oči, obočí, tváře, a vlasy.. :) ale mám takové ty drogerkové pomocníky, většinou se jedná o rimmel, sleek nebo maybelline.. :)

    Na mém blogu probíhá giveaway, budu ráda když se zúčastníš. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já diky těmhle pomocníkům stíhám i když nestíhám :) z drogérkových produktů mám ráda třeba Loreal, dermacol, třeba loreal pudry jsou perfektní a když jsem líná tak ho použiju místo makeupu :)

      Vymazat