pondělí 17. února 2014

Spring comes in a new Trenchcoat...

Trenchcoaty jsem nikdy neměla ráda. Popravdě by mě ještě před pár měsíci nenapadlo, že si někdy nějaký pořídím. Nejspíš asi stárnu (nebo blbnu- to spíš :), ale tomuhle černému jsem prostě neodolala...zvlášť za poloviční cenu, že. Také postupem věku dáváte šanci dříve zatracovaným kouskům?
Největší materiální radost posledních dní-  šátek s motivem mořské hladiny (a nejspíš jsem jediná, která ten potisk vidí:), nicméně kdybych mohla a měla možnost, pořídím si úplně všechno s mořskou hladinou a ztratím se ve vlnách...navždy... Ach, kéž bych se mohla zaobírat jen starostmi co na sebe, kam na pařbu a co k večeři... Čeká mě náročné období, mozek mi šrotuje na 120 procent, ale pořád vím, že to bude stát za to a rozhodla jsem se správně... Hlavně neztrácet pevnou půdu pod nohama a být pozitivní! Nemáte nějaký zaručený recept jak se nezbláznit, když vás atakuje hromada informací a starostí?

 ph.T//shoes/bata,jeans,scarf/veromoda,bag/playbag,trenchcoat/topshop,sunglasses/reserved, bracelet/pandora

5 komentářů:

  1. A víš, než jsem článek přečetla, taky jsem viděla mořskou hladinu? Na mě to působilo jako lámající se ledy na Antarktidě. Fakt skvělý detail :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no tak super, jsem ráda, že to taky vidíš! Lámající se ledy na Antartidě...to by byl perfektní obrázek třeba na triko! díky!

      Vymazat
  2. asi vidim spíš mramor, ale líbí=)
    a proč bys měla blbnout, prosimtě...trenčkot určitě neni žádná blbost...kdyby se ti zalíbily kalhoty s výstřihem na zadku, neřeknu, ale takhle:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no já tak obecně blbnu, ne jen kvůli trenchi :) kalhoty s výstřihem na zadku by jistě ocenil můj drahý :D

      Vymazat