středa 19. února 2014

Spring Wishlist 2014

Jako každý rok si začínám sestavovat svůj jarní wishlist už po novém roce. Nejspíš se tím snažím přivolat teplo a sluníčko, i když vím, že to stejně neurychlím. Ráda se těším...vy ne?

Ten letošní je snad ještě jednodušší než ty předešlé, dělala jsem na něm docela dlouho, tak se pojďme podívat na výsledek :)

  • Světlé skinny džíny ..... ty si přeju už velmi dlouho a letos si je doufám konečně koupím :)
  • Jednoduché černé šaty na špagetových ramínkách ..... tak jednoduché a sexy :) samostatně, přes džíny, s teniskama, střevíčkama, na boso... ach jaro kde jsi?
  • Cross necklace ..... úplně jemný řetízek s obyčejným křížkem hledám marně už měsíce, máte tip, kde bych se chytla?
  • Orchidejový lak na nehty ....., barva této sezóny, zatím nevím jak přesně s ní naložím, ale na nehtech se bude jistě vyjímat skvěle!
  • Slip-On shoes ..... ještě stále si jimi nejsem jistá, ale pokud někde narazím na opravdu pohodlné, půjdu do nich. Líbily by se mi světle růžové nebo s nějakým zajímavým potiskem...
  • Světle šedé psaníčko ..... nerada bych letos nějak zvlášť utrácela za kabelky, pokud objevím šedou kapsu s dlouhým uchem na nošení přes rameno, budu mít nejspíš výbavu na sezónu kompletní :)
  • Jednoduchá asymetrická sukně ..... už si hoví u mě ve skříni a doufám, že vám ji brzo ukážu!
  • Bílé nízké Conversy ..... letos pro mě absolutní nutnost je mít! Chystám se jaro a léto projezdit na koloběžce, takže pohodlné a kůl boty mají přednost před balerínami.
  • Černá parka.... kabátek už jsem si stihla pořídit ve slevách a nezlobila bych se, kdyby byla i parka, opravdu lehká, oversized a s velkýma kapsama! Přesně taková jako na obrázku...
  • Doplňky ..... k Pandoře bych ráda pořídila stylově podobný náramek a na prstíku by si rád hověl nějaký jemný minimalistický prstýnek.
  • Šedý klobouk ..... alternativa černé, ke světlým outfitům dokonalost! Teď ještě ho někde sehnat...
  • Marble print ..... mramorový chcete-li, klidně mořská hladina pro mě :) Bílé triko s potiskem na pobíhání mezi slunečními paprsky prosím pěkně!
Jak se na jaro chystáte vy? Co vám nesmí chybět ve vaší sluníčkové výbavě? :D

7 komentářů:

  1. Líbí, líbí se mi moc! :) Já si chci na jaro pořídit ještě jedny conversky, ale v červené, tak uvidíme.. Jinak mám toho kupu, co bych chtěla, ale rozhodla jsem se škudlit, takže zatím vidím reálně jenom ty conversky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. haha, no tak jsem zvědavá, jak dlouho to vydržíš :)

      Vymazat
  2. Jo, ty světle růžový botky jsou super! A ty černý šaty si mě získaly taky :)

    OdpovědětVymazat
  3. Asymetrickou sukni jsem si také dlouho přála:) nedávno jsem jednu parádní ulovila, takovou delší a krajkovou, no mám z ní radost:) A ty černé šaty jsou skvělé)

    OdpovědětVymazat
  4. Máš to pěkně vymyšlený :) Já nějak na jaro ani nevím, co chci, spíš jsem uvažovala o letní výbavě, hlavně novejch plavkách :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no mě se do toho taky motaly letní věci, ty jsem vyházela a dám je do letního wishlistu :) , šmarja plavky, no tak abych začala cvičit sakra!

      Vymazat
    2. no právě, cvičit bych taky měla, nejvyšší čas :)

      Vymazat