pondělí 24. března 2014

About Perfect Pants

Po volných kalhotech toužím už dlouhou dobu, mohly být proužkované nebo jednobarevné, zásadní roli hrál pánský střih. 
Dáte letos šanci něčemu jinému než úzkým kalhotám nebo boyfriend střihu?
 Dovedu si je představit i s volným vrškem, dlouhým kardiganem, Birkinstocky (jo správně-chci je!)...možností je určitě spousta, tak si nenechte ujít další variace v příštích týdnech a měsících. Tentokrát s klasickým bílým tílkem a krátkou bundičkou do pasu, střapatou kabelkou (třásně jsou stále na výsluní) a New Balance teniskama, které se nakonec ukázaly jako nejvhodnější- a nejen na dlouhou procházku městem...Tak co? Zkusíte je?


ph.T.//shoes/NewBalance, pants,sunnies/Monki, top/Weekday, bag,jacket/GinaTricot, bracelets/Pandora,asos, earings/Pilgrim

13 komentářů:

  1. Ty kalhoty máme teď u nás v Lindexu, jenom ta cena je opět trochu přemrštěná.. Jsou pěkné, právě jsem se na ně taky dívala, ale stále váhám. Nicméně na jaro a léto to musejí být nejpohodlnější kalhoty jaké mohou být :). P.S. Ty fotky jsou skvělé :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuju ti! Tady byly cenove akorat vic bych za ne nedala, zajimalo by me na kolik vyjdou v tom lindexu?

      Vymazat
    2. Výjdou na 899,-, ale ted je mají na online lindexu za 450,- to už je lepší cena, nicméně zkoušela jsem si je a nesedí mi podle představ.. :)

      Vymazat
    3. Tak to je ale dobra cena za kalhoty, kdyby staly pres tisicovku nebo dve tak bych do nich nesla vzlhledem k tomu ze to nebudou moje hlavni kalhoty ktere bych tahala kazdy den ( no i kdyz kdo vi zejo :)

      Vymazat
  2. kalhoty supr ale tie new balance tenisky neee :/ tie su v tomto pripade past na oko pre mna. Idem kuknut Monki :) Diks!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasne jak pro koho, me se k tomu z bot ktere tu mam hodily nejlepe, mam rada kontrasty, klasika+sport why not, mozna kdybys videla co se tu nosi mluvila bys jinak vsichni maji barevne tenisky ke vsem moznym kombinacim a vypada to skvele, jen si zvyknout na nove veci, ale i tak ti dekuji za komentar ;)

      Vymazat
  3. Panebože!!! Ty kalhoty ti strašně moc zavidím, naprosto skvělý. Já si zkoušela včera podobný pruhovaný, ale byly nějak debilně krátký. Mně by tyhle neslušely, neb si je představ ve velikosti 42...ale ty jsi takhle naprosto dokonalá, celý se mi to moc líbí. Jen já bych si vzala nějakou víc simple tašku - mám ty třásně spojený s něčim víc bohem, ale respektuji plně tvůj záměr!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Diky! Jasne je vic boho, ale nemam tu moc veci na vyber bohuzel, nicmene jsem to dneska napravila ;)

      Vymazat
  4. Kalhoty jsem si taky pořídila a souhlasím, jsou úžasný. Střih i materiál je supr. A jak jsou pohodlný:) Jen přítel pro ně nemá pochopení :D To mě ale vůbec netrápí!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D ten muj kdyz me v nich poprve videl tak si zacal zpivat takovou tu cirkusovou odrhovacku :/ ale pak uznal ze mi slusi, tak se usetril zlochtani :D

      Vymazat
  5. No to je teda vtipny

    OdpovědětVymazat
  6. Hlavne ze se libite sobe v tech pytlich

    OdpovědětVymazat