středa 5. března 2014

Copenhagen shopping guide vol. I.

Tušila jsem, že nakupování v Kodani bude mnohem zajímavější než u nás (neasi). Ale nevěděla jsem, že to bude až tak super! (Jasně, že jsem si všechno našla na webu a děsně se těšila-néasi!) Už jen to, že tady najdete spoustu obchodů, které se k nám nejspíš nikdy nedostanou (byť po nich všichni tajně i veřejně toužíme) a tady si do nich prostě jen tak meziřečí zaběhnete v pauze na oběd. Jak nespravedlivé že? Pak se prostě člověk nemůže divit, že jsou tu všichni tak styloví (úplně všichni!), i když vypadají, že právě vylezli z postele, sedli na kolo a jedou si pro čerstvé rohlíky ke snídani...Já bych to nazvala JEDUSIPROROHLÍKYSTYLE. Ležérnost tu frčí! Díky bože za to!
  •  Náměstí a metro Kongens Nytorv- obchodní dům Magasin: ráj kabelek, bot, doplňků a kosmetiky.
 Papírnictví zbožňuju, a ještě víc cute designy...
 Co takhle botičky od Rachel Zoe?
  • Pilgrim: dánská značka, na kterou jsem se hodně těšila a byla jsem velmi zvědavá...bacha na ni, způsobuje závislost...
 Nabídka čerstvých květin na každém rohu...Doufám, že taky nějaké dostanu (bílé tulipány prosím!), nebo si je budu muset jít koupit sama...a vlastně proč ne že jo.
  •  Ostergade: Zadig&Voltaire, Veromoda, Mulberry, Burberry, Topshop, H&M, Cos, Urban Outfiters, Levis, Vans, Gucci, &other Stories, Zara... uff ještě jsem ji neprošla ani celou...pokračování příště :)
  • Bestseller: Příjemná nabídka různých značek (ach moje oblíbené!), tady jsem si musela hodně držet peneženku :)
  •  Kobmagergade: namátkově LV, Monki, Diesel, Gina Tricot... 
  • Líbí se mi, že jsou tu vedle sebe highstreetové značky s těmi designerskými. Nepůsobí to tak snobsky, jako Pařížská vs. Příkopy.
  •  Monki: Jestli existuje boží nespravedlnost, tak to, že jejich e-shop nabízí asi tak desetinu toho, co zdejší obchod. Tady se mi moc líbilo...a vám by se taky líbilo :)
  •  Gina Tricot: Příjemná, jednoduchá a levná móda, pokud jezdíte do zahraničí, tak jistě znáte.
  •  Spousta mě (zatím) neznámých značek a menších obchodů s botkama- moc pěknýma! A spousta menších obchodů s krásnýma hadříkama. Všimněte si těch kožených kalhot s nabíráním. Och.
 Měla jsem co dělat neskoupit všechny ty skvosty a tak jsem si odnesla domů jen dvě tašky. A co se v nich skrývá zjistíte už brzy, takže stay tuned, bude další Shopping guide a New In se nejspíš ještě rozroste :)
 Kisses!

19 komentářů:

  1. Jedusiprorohlíkstyle :D Monki bych opravdu brala i tady, na Asosu stále koukám a pár kousků už i mám :) Hmm a ty boty! Brala bych z té fotky nejmíň troje :)

    OdpovědětVymazat
  2. A je to tady! Ohooooo!
    A jsou tam všechny holky pořád tak krásný a štíhlý? Když jsem tam byla asi milión let nazpátek, tak jsem zírala s otevřenou pusou nejen na styl, ale i na to, jak vypadaly (holky, kluků jsem si nějak nevšimla, nevím proč) :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jasně, většina je tak akorát štíhlá a krásné, to já neumím posoudit, vždyť pocházím ze země kde jsou nejhezčí holky na světě!

      Vymazat
  3. Ježíííš ty diáře/notýsky s námořnickým vzorem, ty jsou úžasný! Jinak super fotky, těším se, cos nakoupila :)

    OdpovědětVymazat
  4. <3 <3 <3 DIKY TI za tento post!!!!!!!!!! žijem pre tvoj výlet do Kodane :D

    OdpovědětVymazat
  5. Super, super, já věděla, proč se na nadcházející posty tolik těšit:) A co & other Stories, jak to vypadá zblízka? V Londýně jsem ho teď nestihla a tak znám jen e-shop.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ho minule v londýně taky nestihla a byla jsem teda dneska...no líbilo moc, bude článek tak si počkej :))

      Vymazat
  6. Odpovědi
    1. mě se pak asi taky bude, zatím u mě vede ze všech obchodů na plné čáře právě Monki.

      Vymazat
  7. Ta Vero Moda a spol. je moja smrt :D .. si tam mozem hned nechat posielat celu vyplatu :D
    Super post, tesim sa na dalsie :)
    Jana

    OdpovědětVymazat
  8. na nákupy je podle mě ze skandinávie určitě dánsko nejlepší=)
    ale ta ulice na mě byla trochu úzká, škoda, že se těžko dá rozšířit, mam trochu fobii z moc lidí na omezeným prostoru...v pařížský můžeš aspon při nejhorším jít po silnici=)

    OdpovědětVymazat
  9. ten trh s kytkama! skvele ! a ty cerne kozene boty vypadaj krasne;)

    OdpovědětVymazat