pondělí 10. března 2014

Make-up Organizer

Zatím jsem nenašla ten pravý organizér na šperky, ale za to se mi poštěstilo narazit na tenhle make-up organizér za pár DKK. Původně to měl být tento od kodaňské designové značky, ale skoro dva tisíce (499dkk) se mi za kus plastu dávat nechtělo. Vyplatilo se počkat a v Tigerovi (takový mišmaš obchod s kůl věcičkama) jsem narazila na něco podobného a pro jistotu si vzala rovnou dva :)
 Odloučení od mého kosmetického stolku tak beru o něco lépe :) 
A co vy, máte také nějaký speciální organizér/stolek?

make-up organiser/Tiger

9 komentářů:

  1. Přesně takovej jsem si asi před rokem objednala z Ebay :-) Mám v něm štětce, rtěnky a v té velké přihrádce sadu na obočí od Bobbi a pár dalších věcí :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo rikala jsem si ze na ebayi tyhle veci asi budou mit ;)

      Vymazat
  2. Pěkný, Luci :). Já mám kosmetiku v komodě z ikei, kterou jsem si trochu přetvořila, nechtěla jsem, aby mi na ni padal prach, nicméně štětce mám zapíchané ve skleničkách z ikei, takže od prachu nejsou chráněny ani trochu, budu to muset ještě vymyslet :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ajo tu jsem videla u tebe na blogu ;) ja mysli ze to s tim prachem nebude tak horky, vzdyt stetce pouzivame denne ne, tak jakypak zapraseni...

      Vymazat
  3. Hm, tak moje plechová krabice od bonbonů asi moc stylová neni :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Copak stylova, ale hlavne jestli ti vyhovuje, ja nesnasim to prehrabovani v kosmeticky tasce tak proto jsem to resila takhle!

      Vymazat
  4. Vypadá to moc dobře!:) taky si plánuji něco takového pořídit :)

    OdpovědětVymazat