neděle 9. března 2014

Spotty Parka

O víkendu konečně vysvitlo sluníčko v plné síle a my jsme vyrazili na čerstvý vzduch, stejně jako většina místních, kteří vychutnávali první hřejivé paprsky na nábřežích, v přístavech a všude, kde se dalo pohodlně i nepohodlně sednout, pít kávu, pivo z lahve nebo jíst fresh sendvič...
I když stále fouká studenější vítr (ale každým dnem se to zlepšuje), neodolala jsem a vytáhla novou parku. Neprofoukne, což se tady fakt hodí :). Na krk jsem si tu musela pořídit něco teplejšího, lehký šátek mi byl málo a chytla jsem se v pánském H&M. Tuhle kruhovou šálu teď tahám pořád, dá se do ní skvěle schovat :) Myslím, že teplou šálu bych teď v Praze asi určitě neřešila, na větrno si budu asi ještě chvilku zvykat, rozčilují mě poletující vlasy, už chápu, že tu má většina holek svázané vlasy do drdolu. Tak to si asi s novým o pět centimetrů kratším sestřihem nedám... :)  
Ale to jsou jen takové nepodstatné detaily v moři kladů...
Na poslední fotce můžete vidět kodaňskou královskou Operu. Je přímo naproti královskému paláci Amalienborg...Líbí? Zítra mi začíná druhý týden v Kodani... :)

 jeans/zara,top/mango,bag,scarf/hm, jacket/monki,sunnies/reserved

3 komentáře: