čtvrtek 13. března 2014

Spring Must have

Základní výbava na jaro obsahuje dvě zásadní položky...
Obrovské brýle (slunce je tu nízko a pod všechny brýle mi nepříjemně prosvítaly paprsky), na fotce nepůsobí tak majestátně jako na nose, ale věřte, že jsou! 
Slip-on shoes, po týdnu rozmýšlení jsem jim dala zelenou. Odrazovala mě hlavně cena, ale tak co už, žijeme jenom jednou ne? 

Dneska bylo venku nádherně, chvilku jsem seděla u vody jen v tričku, poslouchala Roxxeťáky :), pozorovala místňáky a naplno si užívala přicházející jaro (Instagram). Předpověď na víkend sice není ideální (spíš horrorová), ale i tak si ho určitě užijeme (Akvárko juchů!) a já doufám, že zvládneme nafotit nějaké outfity. V mezičase čekejte další Shopping Guide, tentokrát velice výživný, tak si ho nenechte ujít!

Jaké jsou vaše MUST HAVE na Jaro?

 sunnies/Monki, Shoes/Bronx

6 komentářů:

  1. Našla jsem si jedny slip-on shoes ve Vagabondu... takový trochu psychedelický... nejspíš do nich půjdu, vypadají super pohodlně.
    O slunečních brýlích ani nemluvim, potřebovala bych nové jako sůl, ale nemůžu se ke koupi nějak dokopat :)
    Hezký víkend!

    OdpovědětVymazat
  2. Podobný slipony jsem držela v ruce v Pimkie (asi, se mi tyhle obchody pletou) a už už jsem si je koupila. Ale když mám ty Aldo, byla by to sakra marnivost. Pěkný jsou!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    2. Přesně vím, který myslíš. Koukala jsem na ně na jejich zahraniční stránce a myslela, že ty Lucčiny jsou ty samý :-) Nevíš na kolik u nás vyšly? Měli je Paladiu? Jinak ty tvoje alďácký jsou taky naprosto super... Jen se se svým momentállně omezeným rozpočtem Vagabongu a Aldu vyhýbám ;-)

      maggie2410.blogspot.com

      Vymazat
  3. yolo haha :D super boty chcem ich

    OdpovědětVymazat