úterý 11. března 2014

SuperLong Cardigan & Boyfriend jeans

Už víc než měsíc se těším, až vytáhnu tenhle božský superdlouhý cardigan! Jestli ještě nemáte nic takhle dlouhého tak to rychle napravte, tenhle trend nelze přehlédnout!
 Nedělní procházka si říkala o boyfriend džíny, které už nemohly dospat jara a s dlouhým svetrem tak tvoří ležérní outfit no. 1! Nahodila jsem nové lebkové triko, řetízek s očkem a vyrazili jsme do Christiania, což je vlastně takový stát ve městě... :)(google)
Během pár dní snad zvládnu zpracovat milion fotek z foťáku i Iphona a napsat další CPNHGN Shopping Guide, je toho víc než dost a zítra mě čeká další špionáž tak mi držte palce, pojedu poprvé místním metrem :) a jestli vás zajímají další podrobnosti o mém působení zde, můžete čekovat můj Instagram!

 Dneska 15 stupňů, sun is shining a já potřebuji nové brýle, to zatracené sluníčko tu svítí nějak divně... :) tadááá

 shoes/converse,jeans/zara,t-shirt/cheap monday, cardigan/monki, bag/playbag, necklace/pilgrim, scarf/men hm

9 komentářů:

  1. super zladené! btw na tej 5. fotke máš kúsok zo spodnej vrstvy topu. čo to je ? má to fajn farbu :) a ty boyfriend jeans tú fajn, hodia sa ti! PLS fotoreportuj tvoj dojem z Christianie, velmi ma to zaujma ^.^
    tssif

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mam pod tim svetrem jeste jeden slabsi svetrik z veromody, ktery ale jinak nestoji moc za rec. V christianii se ale prece nesmi fotit! Ale je pravda, ze by to za to urcite stalo! Na googlu neaky fotky jsou... Bohuzel zadne nemam..jsem moc poctiva :)

      Vymazat
    2. budem si musieť počkať na vlastnú skúsenosť ;)

      Vymazat
    3. Tak je to stejne nejlepsi ne? Ja teda jeste nic nezkousela ;)

      Vymazat
  2. Úžasný!!! :-) K těm dlouhým vědem... Pokukuju, jak v zahraničí v ladností nosí ženský balóňáky :-) Jen si říkám, jeslti by to na něj nehtělo tvých 10cm navíc ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tezko rict, to chce zkusit, ale simte jsi vysoka zenska prece!!!

      Vymazat
  3. hezky dlouhy svetr :)

    OdpovědětVymazat
  4. To se mi líbí moc a moc. Vlastně furt!

    OdpovědětVymazat